tromaktiko: Σχόλιο του Λ. Αυγενάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: Ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση στα Πανεπιστήμια;

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Σχόλιο του Λ. Αυγενάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: Ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση στα Πανεπιστήμια;



Εδώ και ενάμιση μήνα, τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας βρίσκονται σε έναν συνεχή αναβρασμό και πάρα πολλά παραμένουν κλειστά. 
Την ώρα δηλαδή, που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί οι εξεταστικές του Σεπτεμβρίου και να έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα, αντ’ αυτού κοντεύει να χαθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο!

Και σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (!) που θέλει, όπως δηλώνει, τα Πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας και αποθήκες λαθρεμπορίου παράνομων μεταναστών! Φτάνει μάλιστα σε σημείο να κατηγορήσει την Αστυνομία που προσπαθεί να επιβάλλει το νόμο.

Αυτού του είδους τα "φτηνά πολιτικά παιχνίδια" το μόνο που πετυχαίνουν είναι τη πλήρη απαξίωση των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και οι μόνοι που βγαίνουν τελικά ζημιωμένοι είναι οι φοιτητές και οι οικογένειές τους.

Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να επιτρέψει τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης και την περαιτέρω αγωνία της ελληνικής οικογένειας, όσο και αν το επιθυμούν κάποιοι στο όνομα μικροκομματικών επιδιώξεων.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!