tromaktiko: Smokey look σε 5 απλά βήματα!

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Smokey look σε 5 απλά βήματα!



Το θαυμάζεις, το προσπαθείς, και τελικά… μουτζουρώνεσαι! Το smokey look μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο να το δημιουργήσεις μόνη σου, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο δύσκολο. Δημιούργησε... το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ του χειμώνα χωρίς παράπλευρες απώλειες ακολουθώντας 5 απλά βήματα.

Βήμα 1: Με ένα στρογγυλό πινέλο μεσαίου μεγέθους εφάρμοσε στο κινητό βλέφαρο μια σκιά σε γκρι απόχρωση (η άνοιξη αγαπά και τις πιο απαλές εκδοχές του γκρι). Έπειτα άπλωσε με το χέρι σου τη σκιά μέχρι τη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες σου.

Βήμα 2: Με ένα σκούρο μολύβι ματιών, δημιούργησε μια γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες σου. Με το δάχτυλό σου «σβήσε» προσεκτικά αυτή τη γραμμή, προσέχοντας να μην ξεφύγει πολύ από τις πτυχές των ματιών σου.

Βήμα 3: Με ένα μικρό πινέλο για τα μάτια, τοποθέτησε «ταμποναριστά» λίγη ασημένια- μεταλλική σκιά στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λευκό μολύβι ματιών.

Βήμα 4: Για να φωτίσεις το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε σκιά σε λευκή ή ασημί απόχρωση. Εφάρμοσε προσεκτικά τη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Εναλλακτικά βάλε ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο ίδιο σημείο, απλώνοντας προς τα κάτω για να διορθώσεις τυχόν λάθη στο μακιγιάζ σου.

Βήμα 5: Τελευταίο βήμα και πιο σημαντικό: Η μάσκαρα! Βάλε πολλές πολλές στρώσεις μάσκαρα στα βλέφαρά σου για να μην μικρύνει τα μάτια σου το σκουρόχρωμο μακιγιάζ.
faysbook.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!