tromaktiko: 5 θέματα ομορφιάς που ντρέπεσαι να συζητήσεις

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

5 θέματα ομορφιάς που ντρέπεσαι να συζητήσεις



Μπορεί να είσαι ανοιχτή και ευέλικτη με ό,τι σε αφορά καθώς επίσης να συζητάς εξονυχιστικά με τις φίλες σου ό,τι μικρό ή μεγάλο σε απασχολεί, αλλά υπάρχουν θέματα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.
Το θέμα ομορφιά άλλωστε είναι από μόνο του ένα τεράστιο κεφάλαιο με πολλές κατηγορίες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία.

Έντονη τριχοφυΐα: Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πιο έντονο μουστάκι ή τρίχες στις φαβορίτες και στο πηγούνι ή βγάζουν πιο «άγριες» τρίχες στα πόδια ή στα χέρια.

Ακμή σε πρόσωπο και σώμα: Μπορεί να μην είσαι πια στην εφηβική ηλικία, υπάρχει όμως και η ακμή των ενηλίκων που μπορεί να χτυπήσει ανελέητα και πιο ύπουλα.

Ραγάδες στην κοιλιά και στους μηρούς: συνήθως θα εμφανιστεί ύστερα από γρήγορη αυξομείωση βάρους. Τα αντιαισθητικά σημάδια μπορεί να γίνουν πολύ έντονα.

Δυσχρωμίες στα νύχια: Μπορεί το νύχι να γίνει πολύ σκληρό, να αλλάξει υφή ή ακόμη και χρώμα. Μπορεί να πρόκειται για μύκητα ή απλά να χρειάζονται καλή ενυδάτωση.

Μεγάλες ελιές σε εμφανή σημεία: Αν και τις περισσότερες φορές ακίνδυνες, σε κάνουν να νιώθεις άσχημή ή τέλος πάντων όχι σέξι. Ειδικά αν βρίσκονται πάνω στο πρόσωπο.

Όποιο και αν είναι το "πρόβλημα" μην αγχώνεσαι! Αποτρίχωση με laser ή ηλεκτρόλυση, επίσκεψη σε δερματολόγο και αισθητικό (ή ακόμη και σε πλαστικό χειρουργό) μπορούν να δώσουν λύση σε όλα τα θέματα ομορφιάς!
faysbook.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!