tromaktiko: Σε ποιους απευθύνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Σε ποιους απευθύνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο;



http://310.gr/
Έχουν περάσει κάποια χρόνια από την είσοδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην διεθνή αγορά και στα σπίτια των καπνιστών.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει την ευκαιρία σε εκατομμύρια καπνιστές να αντικαταστήσουν το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. Είναι λοιπόν , μια εναλλακτική λύση για ένα πιο υγιεινό , πιο οικονομικό και πιο πρακτικό κάπνισμα οπουδήποτε και οποτεδήποτε το επιθυμεί ο χρήστης του.
Σε ποιους απευθύνεται λοιπόν το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που έχουν μεγάλη εξάρτηση από τον καπνό και ψάχνουν έναν πιο ασφαλή τρόπο καπνίσματος.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που έχουν μεγάλη εξάρτηση από τον καπνό και προσπαθούν να σταματήσουν το κάπνισμα.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που δουλεύουν σε χώρους όπου το κάπνισμα του κανονικού τσιγάρου απαγορεύεται.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που έχουν την συνήθεια να καπνίζουν μέσα στο σπίτι και δεν θέλουν να βλάπτουν πλέον τους ανθρώπους που αγαπάνε.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που θέλουν να ξεφορτωθούν την κακοσμία του καπνού, τα κίτρινα δόντια, τον τσιγαρόβηχα, τις στάχτες και τα τασάκια και όλα τα άλλα αρνητικά του τσιγάρου.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια πιο υγιεινή ζωή, να αυξήσουν τις αντοχές τους και να σταματήσουν να βλάπτουν τον οργανισμό τους.
o Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προορίζεται για άτομα που θέλουν να ελαττώσουν τα έξοδα του καπνίσματος.

Ανήκεις σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες; Κάνε σήμερα την έξυπνη επιλογή. Μάθε τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!