tromaktiko: Τα "Στουρνάρια" κόλπα και οι... ψευτοαντάρτες!

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Τα "Στουρνάρια" κόλπα και οι... ψευτοαντάρτες!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Αυτός ο πρώην φανερός (και τώρα κρυφός) υπάλληλος των τραπεζιτών τον οποίο ο Σαμαράς “διόρισε” υπουργό των οικονομικών θεωρεί ότι...
μπορεί να μας δουλεύει όλους με τα κολπάκια και τους ελιγμούς του. Βέβαια όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ενήμερη για τα βρώμικα κόλπα του Στουρνάρα και συμμετέχει συνειδητά σε αυτά με σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια του απλού λαού τον οποίο κοροϊδεύουν συστηματικά από τα μέσα μαζικής .... παραπληροφόρησης!

Έτσι βλέπουμε εδώ και καιρό πως όποτε είναι να περάσουν κάποια νέα μέτρα εις βάρος μας, διαρρέουν σκοπίμως περισσότερα (κάποια εξ αυτών μοιάζουν και παρανοϊκά) και τότε όλοι μαζί, αρχίζουν το δούλεμα δηλ. βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα οι βουλευτάδες τους ωρυόμενοι και το παίζουν αντίθετοι δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσουν και άλλα “αντάρτικα”. Τότε και μετά τον επικοινωνιακό "θόρυβο" ο υπουργός τάχατε αλλάζει γνώμη και τελικά περνούν λιγότερα μέτρα (αυτά που πραγματικά ήθελαν) δίνοντας μας την αίσθηση ότι πρέπει να τους χρωστάμε και .... χάρη!

Παράδειγμα οι τελευταίες γελοιότητες που είδαμε και ακούσαμε για την πρόθεση τους να φορολογήσουν τις στάνες και τα ακαλλιέργητα χωράφια όπου είχαμε την “δήθεν” δυναμική “παρέμβαση” των 22 βουλευτάδων της ΝΔ και την “υπαναχώρηση” του .... Στουρνάρα!
Επίσης το τελευταίο διάστημα ακούμε συστηματικά από τους μνημονιακούς συγκυβερνώντες όρους και λέξεις των οποίων αλλάζουν την ερμηνεία π.χ κινητικότητα, διαθεσιμότητα κ.α οι οποίες τις περισσότερες φορές σημαίνουν απόλυση αλλά και την περίφημη φράση ότι “δεν θα πάρουμε πια οριζόντια μέτρα” αλλά .... "κάθετα"!!!
Το σίγουρο πλέον είναι ότι όλοι αυτοί οι αχρείοι και αισχροί τύποι μας εμπαίζουν κανονικά οπότε όταν έρθει η ώρα της κάλπης θα πρέπει να τους περιποιηθούμε όπως τους αξίζεις δηλ. να τους γράψουμε “καθέτως" στέλνοντας τους για πάντα στον ..... αγύριστο!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!