tromaktiko: Συνελήφθησαν να βασανίζουν το παιδί τους με ψόφια κοτόπουλα

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν να βασανίζουν το παιδί τους με ψόφια κοτόπουλα



Τους ανάδοχους γονείς ενός 11χρονου συνέλαβαν αστυνομικοί στη Βόρεια Καρολίνα με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου όταν εντόπισαν το παιδί αλυσοδεμένο στη βεράντα του σπιτιού... με ένα ψόφιο κοτόπουλο κρεμασμένο στο λαιμό του.
Το παιδί βρέθηκε την Παρασκευή, ολομόναχο, να τρέμει από το κρύο στη βεράντα του σπιτιού, στην πόλη Μονρόε. Ο σερίφης Έντι Κάθι χαρακτήρισε σοκαριστική την κατάστασή του, αφού το είχαν δέσει με αλυσίδα από το πόδι και του είχαν κρεμάσει στο λαιμό ένα νεκρό κοτόπουλο.

Το μαρτύριο του 11χρονου αποκαλύφθηκε τυχαία, από έναν αστυνομικό που ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για άλλο περιστατικό, σε γειτονικό σπίτι. Είδε το παιδί, ερεύνησε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι παρόμοια βασανιστήρια είχαν υποστεί και τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί τόπου τον 57χρονο Ντόριαν Λι Χάρπερ και στη συνέχεια άσκησαν δίωξη και στη σύντροφό του, Γουάντα Σου Λάρσον, η οποία μάλιστα εργάζεται στην υπηρεσία πρόνοιας της Πολιτείας. «Μολονότι δεν ήταν παρούσα όταν εντοπίστηκαν τα παιδιά, η Λάρσον κατηγορείται για συνέργια στην κατ' εξακολούθηση κακοποίησή τους», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Το ζευγάρι είχε υιοθετήσει τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά, ηλικίας απο 8 έως 14 ετών και είχε αναλάβει να φιλοξενήσει και τον 11χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος. Εκτός από την κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση των παιδιών, βαρύνονται και με την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώων, γιατί ορισμένα από τα ζώα που είχαν στο σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Η Λάρσον κατηγορείται και για παράλειψη καθήκοντος, δεδομένου ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος των κοινωνικών υπηρεσιών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!