tromaktiko: Ο Φ. Αλεξόπουλος "για τις αλλαγές που θα πρέπει να προτείνει η ΚΕΔΕ"

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο Φ. Αλεξόπουλος "για τις αλλαγές που θα πρέπει να προτείνει η ΚΕΔΕ"



Ενόψει των Αλλαγών που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο κ. Μιχελακης στον Καλλικράτη και επί της ευκαιρίας που μου δόθηκε χθες... (Σάββατο 2/11/2013) να συναντηθώ με τον κ. Καμινη (Δήμαρχο Αθηναίων) του μετέφερα έκτος των άλλων, τις αλλαγές που θα πρέπει να προτείνει η ΚΕΔΕ, ώστε να ψηφιστεί Άρθρο, στην νέα τροποποίηση (Νόμος Καλλικράτης) που να επιτρέπει στους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Σύμβουλους να έχουν δικαίωμα πρόσθετης (Υποχρεωτικής) Κανονικής άδειας από την εργασίας τους , προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στα Συμβούλια…

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρώην Δήμαρχος Χερσονήσου Κρήτης και Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης καθώς και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης Ευρωβουλευτής, μέλος της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη και Πρόεδρος του κόμματος «Δράση» ..

Στους Δυο Ευρωβουλευτές επισήμανα τα Σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει με το θέμα των σκουπιδιών στην Ηλεία και δεσμεύτηκα προκειμένου να τους αποστείλω επιστολή με το θέμα προς ενημέρωση τους (ως ΙΝΚΑ ΗΛΕΙΑΣ) και προκειμένου να το Προωθήσουν στα Αρμόδια Όργανα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ….

Μέλος Δ.Σ ΙΝΚΑ –Υπεύθυνος Γραμματέας για Θέματα Τ.Α
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!