Παράδειγμα no 1: Να κάνεις μόνη σου mani- pedi, να έχεις αποφασίσει να βάψεις τα νύχια σου μαύρα και το μαύρο σου βερνίκι να μην ανοίγει! Για-κανέναν-λόγο! Πριν καναδυό Κυριακές που το έπαθα είπα να συμβιβαστώ με ένα nude. Τελικά τα έβαψα και τα ξέβαψα. Γιατί εγώ ήθελα μαύρο!
Παράδειγμα no 2: Έχεις ένα κραγιόν το οποίο είναι πολύ, πολύ αγαπημένο σου! Αλλά είσαι τόσο τυχερή που αυτό το κραγιόν ήταν limited edition και πλέον έχει αποσυρθεί από την αγορά. Και είσαι ακόμη πιο τυχερή γιατί το αγαπημένο σου κραγιόν που έχει πλέον αποσυρθεί από την αγορά έχει λιώσει! Και πρέπει να το πετάξεις! Δεν θα σε αφήσω!
Παρακάτω θα βρεις πέντε έξυπνα tips που θα μας λύσουν εκείνα τα μικρά beauty θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας (και στο μυαλό μας είναι τόσο, μα τόσο τεράστια!).
Το αγαπημένο σου βερνίκι δεν ανοίγει! Για-κανέναν-λόγο
Αν το αγαπημένο σου βερνίκι με το οποίο αποφάσισες να βάψεις τα νύχια σου δεν ανοίγει, η λύση είναι πολύ απλή! Πέρασε από το καπάκι του μπουκαλιού ένα λαστιχάκι. Αν και πάλι έχεις δυσκολία, με ένα βαμβάκι πέρασε το καπάκι του μπουκαλιού με ασετόν. Δεν θα φανταστείς πόσο εύκολο ήταν να ανοίξει!
Το αγαπημένο σου βερνίκι τελικά άνοιξε! Αλλά είναι τόσο παχύρρευστο που δεν στρώνει!
Ας το παραδεχτούμε: οι περισσότερες από εμάς έχουμε κάμποσα βερνίκια (γιατί όχι; Είναι και οικονομικά!) και ποτέ δεν έχουμε καταφέρει να τελειώσουμε κάποιο από αυτά. Άρα, οι περισσότερες από εμάς, έχουμε δει τα βερνίκια μας να χαλάνε και να γίνονται παχύρρευστα! Η λύση είναι και πάλι εύκολη! Και φυσικά δεν το πετάς, αλλά ρίχνεις μέσα του μια με δύο σταγόνες ασετόν και δεν το ανακατεύεις αλλά το τρίβεις ανάμεσα στα χέρια σου πολύ καλά. Και αυτό γιατί όταν ανακατεύεις ένα βερνίκι δημιουργούνται φουσκάλες και δεν στρώνει καλά. Εναλλακτικά, αν έχεις το budget μπορείς να επενδύσεις σε ένα nail polish thinner (αραιωτικό).
Το αγαπημένο σου κραγιόν που δεν κυκλοφορεί πια στην αγορά έλιωσε!
Αυτή η λύση λειτουργεί είτε για ένα κραγιόν που έχει λιώσει είτε για ένα κραγιόν που βρίσκεται στα τελειώματα. Τι κάνεις; Πήγαινε σε ένα κατάστημα που πουλάει καλλυντικά (ο Δάφνης, για παράδειγμα) και αγόρασε μικρά διαφανή βαζάκια. Είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να αποθηκεύσεις εκεί τα αγαπημένα σου κραγιόν. Σημείωσε μόνο τα εξής: για το κραγιόν που βρίσκεται στα τελειώματα θα χρειαστεί να πάρεις την ποσότητα με ένα σπίρτο ενώ από την στιγμή που το βάλεις στο διαφανές pot θα χρειαστεί να έχεις ένα ειδικό πινελάκι χειλιών για να το απλώνεις.
Η λακ που μόλις αγόρασε εγκλωβίστηκε μέσα στο μπουκάλι γιατί χάλασε το "ψεκαστήρι" (?!*)
Μόνο αν σου έχει χαλάσει το "ψεκαστήρι" της λακ σου μπορείς να καταλάβεις τον βαθμό ενόχλησης που σου προκαλεί αυτή η beauty κατάσταση! Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα "ψεκαστήρια" είναι ακριβώς στο ίδιο μέγεθος, οπότε σου προτείνω πριν πετάς τις λακ σου να ξεκινήσεις μια συλλογή από "ψεκαστήρια", just in case!
Η πούδρα ή το ρουζ σου ή η σκιά σου (ή και όλα μαζί!) έσπασαν και χύθηκαν μέσα στην τσάντα σου (ή στο νεσεσέρ σου!)
Aδειασε την τσάντα ή το νεσεσέρ σου και καθάρισέ την με μια παλιά οδοντόβουρτσα ώστε να φύγει η σκόνη. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πάνω στην οδοντόβουρτσα ένα ειδικό προϊόν που είναι και για στεγνό πλύσιμο χαλιών (κάνει δουλειά!). Αν, όμως, η τσάντα σου ή το νεσεσέρ σου είναι δερμάτινα ή πολύ ακριβά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα πας καθαριστήριο! Δεν πειραματιζόμαστε όταν έχουμε ξοδέψει μια περιουσία για να πάρουμε κάτι!
tlife