Σε κανέναν μας δεν αρέσει η διαδικασίακαθαρισμού του κρεμμυδιού, παρόλο που είναι απαραίτητο στο φαγητό, το κάνει πιο νόστιμο. Για όλα όμως υπάρχει λύση!
Για να μην "τρέχουν" τα μάτια σας σαν βρύση την ώρα που καθαρίζετε κρεμμύδια , βάλτε τα όπως είναι ολόκληρα και ακαθάριστα για λίγο ώρα σε ένα μπολ με νερό και μετά ξεφλουδίστε τα. Επίσης μπορείτε να τα καθαρίζετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Μετά από αυτή τη διαδικασία τα χεριά μας δεν έχουν και την πλέον ευχάριστη μυρωδιά. Όμως μπορείτε να τα τρίψτε με σκόνη από μουστάρδα, με ένα λεμονί, ή με φύλλα μέντας ή δυόσμου.
Και κρεμμυδίλα bye-bye.
flowmagazine.gr