tromaktiko: Πωλήσεις: Οι ασφαλιστές διαμεσολαβούντες ελπίδα και στους πλειστηριασμούς…

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πωλήσεις: Οι ασφαλιστές διαμεσολαβούντες ελπίδα και στους πλειστηριασμούς…



Ελληνική κυβέρνηση και τρόικα, όπως φαίνεται από δηλώσεις υπουργού οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, θα προχωρήσουν σε κάποια συμφωνία μετά από διαπραγμάτευση, που θα προβλέπει πλειστηριασμούς ακινήτων πάσης...
φύσεως με κάποια εισοδηματικά κριτήρια.

Το θέμα από ασφαλιστική οπτική ματιά είναι ότι σε κάποια γεγονότα εκτός της οικονομικής κρίσης οι άνθρωποι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να εξοφλήσουν υποχρεώσεις όπως μια αρρώστια, ένα ατύχημα, μια αναπηρία από σοβαρές ασθένειες ή ατυχήματα, ένα θάνατο. Οι μισές τραγωδίες στις οικογένειες είναι από τέτοια περιστατικά σε συνδυασμό με τα δάνεια και χρέη σε Δημόσιο και Τράπεζες.

Είτε λίγα είτε πολλά αυτά που θα αποφασισθούν δε θα λύσουν τα βασικά προβλήματα των υποχρεώσεων.

Έτσι διαμορφωμένες οι καταστάσεις από το 2014 και μετά τα ζητήματα ΘΑ επιδεινωθούν από πλευράς φορολογικών υποχρεώσεων και οι ασφαλιστές μας ΜΠΟΡΟΥΝ να ελαφρύνουν κατά ένα μεγάλο μέρος αυτές τις υποχρεώσεις και το στρες και αγωνίες των συνανθρώπων μας.

Το www.nextdeal.gr επιθυμεί να επισημάνει ακόμη ότι τα ασφαλιστήρια του Bancassurance ή των σχετικών ασφαλιστηρίων των ασφαλιστικών εταιριών εξασφαλίζουν ΜΟΝΟ τη σχέση τράπεζας – δανειολήπτη ΥΠΕΡ της Τράπεζας αφήνοντας απ’ έξω τις συνέπειες και άλλες υποχρεώσεις.

Η ενημέρωση είναι συνήθως ΕΛΛΙΠΗΣ για το τι καλύπτει το ασφαλιστήριο και σε ποιες περιπτώσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ… Εδώ κρύβεται μια μεγάλη αγορά ακόμα και για τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια ως προς το ασφάλιστρο (τεράστιες διαφορές) αλλά και ως προς τις καλύψεις.

Προτείνουμε οι ασφαλιστές μας να ξανασχεδιάσουν τους στόχους τους για το 2014 ανασχεδιάζοντας τον τρόπο πώλησης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πωλήσεων και Διευθύνσεις Marketing.

nextdeal.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!