tromaktiko: Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε...

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε...



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 10.30 πμ, προγραμματίζουν οι συνταξιούχοι του νομού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα...
προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, οι συνταξιούχοι μαζί και οι εργαζόμενοι έχουν πληρώσει με τον μόχθο τους και το αίμα τους τα πάντα.

Δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής

Οι συνταξιούχοι ζητούν μεταξύ άλλων, αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, στα δώρα και επιδόματα.

« Καμία περικοπή στις κοινωνικές δαπάνες, στα φάρμακα, στην Υγεία και στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών και των φόρων στο πετρέλαιο.

Κατάργηση όλων των αντεργατικών, αντιλαϊκών νόμων, μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, τη δυστυχία, την εξαθλίωση, την αυτοκτονία.

Δεν χρωστάμε σε κανέναν, αντίθετα μας χρωστάνε.

Έχουμε δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής, για να ζήσουμε καλύτερα και εμείς και τα παιδιά μας.

Έχουμε δικαίωμα να έχουμε τις συντάξεις μας, τα φάρμακα και όλες τις ασφαλιστικές παροχές που έχουμε πληρώσει και μας έχουν αφαιρέσει» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος τα μέλη του Σωματείου καλούν όλους τους συνταξιούχους και των άλλων Ασφαλιστικών Ταμείων, τους νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς, τους άνεργους, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτικό προσωπικό και όλο το λαό της Πιερίας, να στηρίξουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!