tromaktiko: Συνάντηση E. Ράπτη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση E. Ράπτη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο



Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του...
Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συναντήθηκε, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 στις 12:00, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίο στο Πατριαρχείο.

Η Έλενα Ράπτη ενημέρωσε τον Πατριάρχη για την πορεία της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα παρουσιάζοντάς του ένα εκτενές έντυπο απολογισμού των μέχρι σήμερα δράσεων. Επίσης, τον ενημέρωσε για τις τακτικές συναντήσεις της με συναδέλφους άλλων χωρών στο πλαίσιο των συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και για την επικείμενη ομιλία της στη συνεδρίαση του Δικτύου Κοινοβουλευτικών στη Γενεύη για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.

Η Έλενα Ράπτη υποσχέθηκε να κρατάει ενήμερο τον Παναγιότατο για όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Ο Πατριάρχης έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την προστασία των παιδιών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!