tromaktiko: 10 Χρόνια Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης - Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

10 Χρόνια Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης - Εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο



«Η Συμβολή σας γίνεται Χαμόγελο» , ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης που διοργάνωσε πρόσφατα με επιτυχία το Σωματείο “Γυναίκες...
Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ο στόχος της εκδήλωσης άγγιξε τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τους χορηγούς, αφού ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, και σε συγκινητική ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ,ευχαρίστησε το κοινό και τους χορηγούς για την παρουσία και υποστήριξη τους.

Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η πρώην πρόεδρος του Σωματείου κυρία Μαρία Τσαχαλίνα και η πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο κυρία Ζωή Δανιηλίδου.

Η επίδειξη γούνας ,της Εταιρίας SAMARAS-Βίκυ Σαμαρά ( FUR AND LEATHER FROM FLORENCE), που ακολούθησε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την πρωτοτυπία των σχεδίων και την ποιότητα των υλικών.Τις κομμώσεις των μοντέλων επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια Zaphira ,ενώ το μακιγιάζ η ESTEE LAUDER.

Τέλος μουσικά έντυσε τη βραδιά με τα υπέροχα τραγούδια της η γνωστή ερμηνεύτρια Εύη Σιαμαντά η οποία στη συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη στον DJ Διογένη Μαριόλα ενώ στην ευχάριστη ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα κρασιά Mediterra Winery.

Αξίζει να αναφερθεί πως την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους νέοι άνθρωποι ,οι οποίοι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τις «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης».

Πολύτιμη ήταν η υποστήριξη της εκδήλωσης από τους χορηγούς με πρώτο, το Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης , το πολυκατάστημα Attica στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, το τεχνικό γραφείο Σαμαράς και Συνεργάτες, το Pure Gold Collagen , τον πλαστικό Χειρουργό Κυριάκο Κυριακού, την ψαροταβέρνα Christofer, το Sugar Angel, την Intermed φαρμακευτικά καλλυντικά, το κατάστημα Οπτικών Iliofania , το Arte, το Twentynails, το ανθοπωλείο Στάγκος, την Hello advertising, τη REPROTIME, τα υποδήματα ΝΑΚ ,το αρωματοπωλείο ZONIOU everlasting essence . Χορηγοί επικοινωνίας, το περιοδικό Adore, η εφημερίδα Μακεδονία, το Makedonia TV, το TV100, το FM100 το διαδικτυακό κανάλι Livemedia.gr και το E-Charity.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003 και αποτελούν τμήμα της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης της οποίας η μητρική εδρεύει στη Ρόδο από το 2001. Στόχος της είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προώθηση της ειρήνης, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων καθώς και του περιβάλλοντος, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!