tromaktiko: Αλεξανδρούπολη: 20.000 ευρώ για επανασυνδέσεις ρεύματος

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλεξανδρούπολη: 20.000 ευρώ για επανασυνδέσεις ρεύματος



Να διαθέσει το ποσό των 20.000 ευρώ αποφάσισε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκειμένου να προχωρήσει η ΔΕΗ στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά με αποδεδειγμένα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη».

Μετά τα απανωτά περιστατικά πυρκαγιών πανελλαδικά σε σπίτια, όπου το ρεύμα ήταν κομμένο, η κυβέρνηση αποφάσισε να δείξει το ανθρώπινό της πρόσωπο και να δώσει το «πράσινο φως» σε δήμους και τοπικά υποκαταστήματα της ΔΕΗ, προκειμένου, βάσει κριτηρίων, να υπάρξει μέριμνα για τους άπορους συνανθρώπους μας που ζουν δίχως ρεύμα.

Το ποσό των 20.000 ευρώ, σε πρώτη φάση, όπως τονίστηκε, θα διατεθεί το επόμενο διάστημα για όσους πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται χωρίς ρεύμα και αποδεδειγμένα δεν δύνανται να το πληρώσουν. Έτσι, όσοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, σύμφωνα με τη «Γνώμη», μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ακόμη και προσωπικά στον Δήμαρχο, ο οποίος, όπως είπε, έχει δώσει και τον προσωπικό του τηλεφωνικό αριθμό δημοσίως, όμως, μέχρι σήμερα τον έχει καλέσει μόνο ένα άτομο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!