tromaktiko: Μηνύει εταιρεία δημοσκοπήσεων, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Μηνύει εταιρεία δημοσκοπήσεων, υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων



Πάνω στον... υποψήφιο δήμαρχο του «Φυσάει Κόντρα», Δημήτρη Παπαθανασίου, έπεσε η εταιρεία RASSκαι... προκλήθηκε διπλωματικό επεισόδιο.
Όπως έχει αποκαλύψει το trikalavoice.gr η εταιρεία RASS διενεργεί, για λογαριασμό της Ν.Δ., από τις αρχές της εβδομάδας δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στα Τρίκαλα (δείτε εδώ). Το απόγευμα της Πέμπτης ένας από αυτού που κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν ο Δημήτρης Παπαθανασίου, ο οποίος περιγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο την εμπειρία και το... διπλωματικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη:

«Μόλις έλαβα κλήση από τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό 210 4197100 από την εταιρεία RASS για δημοσκόπηση για το Δήμο Τρικάλων .

Όταν απάντησα ότι ΔΕΝ θα ψηφίσω ούτε Χρήστο Λάππα, ούτε Γιώργο Οικονόμου, ούτε Χρήστο Μιχαλάκη, ούτε Νίκο Σακκα, ούτε Ευθύμη Ρεντζιά, η τηλεφωνήτρια με ρώτησε όλο απορία: "θα ψηφίσετε δηλαδή λευκόή άκυρο;" και εξεπλάγην όταν της απάντησα ότι θα υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και συνδυασμοί.

Νόθες δημοσκοπήσεις για νόθα δημοσκοπικά ευρήματα.

Το "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαιώμα του για τέτοιου είδους ενέργειες που επιδιώκουν να παραπλανήσουν τους πολίτες και να δημιουργήσουν πλαστά πολιτικά δεδομένα .

Παρόμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί και το 2010 , αλλά οι εμπνευστές του φετινού σοβαρού ατοπήματος που είναι ξεκάθαρο ότι ανήκουν στο χώρο της συγκυβέρνησης, φαίνεται ότι δεν "έβαλαν μυαλό".

Μήπως θα ήταν καλύτερο στις δικαστικές αίθουσες η εταιρεία RΑSS και οι ποικιλώνυμοι πελάτες της να πάρουν ένα "καλό μάθημα";».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!