tromaktiko: Την πορεία των έργων της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στο Κέντρο του Αμαρουσίου επέβλεψαν από κοινού...

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Την πορεία των έργων της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στο Κέντρο του Αμαρουσίου επέβλεψαν από κοινού...



...ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτης.
Από το Γραφείο Τύπου


Την εξέλιξη των έργων της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στο Κέντρο του Αμαρουσίου επέβλεψαν από κοινού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κ. Μανιάτης, συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους, εκπροσώπους της Περιφέρειας, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και τους υπεύθυνους για την κατασκευή του έργου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, διερχόμενος από τις οδούς Μητροπόλεως και Δήμητρος, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες πεζοδρόμησης παρουσίασε στους εκπροσώπους της Περιφέρειας τα στάδια εξέλιξης του έργου καθώς και τους ενημέρωσε για τα επόμενα βήματα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας στα έργα της Βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου του Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Η ανάπλαση αυτή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια στο Μαρούσι, ένα έργο που σε μια ιδιαίτερη δύσκολη για τη χώρα μας και την οικονομία συγκυρία, πετύχαμε ως Δήμος να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση. Ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του κέντρου. Οι εργασίες βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό στάδιο και σε πολύ σύντομο χρόνο από σήμερα το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου θα έχει αναβαθμιστεί λειτουργικά και αισθητικά. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων και των καταστηματαρχών για την όποια ταλαιπωρία κατά την εκτέλεση των έργων. Ζητούμε τη συνεργασία όλων για τη διαφύλαξη και προστασία του νεόδμητου τμήματος του έργου προκειμένου να μπορούμε όλοι να το χαιρόμαστε ακέραιο και καθαρό για πολλά χρόνια».

Παρόντες στην ξενάγηση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Σμυρνής, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών Περιφέρειας Αττικής κ. Θεόδωρος Καρδοματέας, εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο κατασκευαστής του έργου Γιάννης Χρυσοσπάθης.






     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!