tromaktiko: Λάρισα: Δολοφόνησε τον πατέρα του γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή του

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Λάρισα: Δολοφόνησε τον πατέρα του γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή του



Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Λάρισα, το βράδυ της Τρίτης, με δράστη τον γιο του θύματος. Σύμφωνα με καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, ο 43χρονος γιος σκότωσε τον 77χρονο πατέρα του γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή του. Ο φερόμενος ως δράστης εξοργίστηκε με την επιθυμία του πατέρα του και έφθασε στο έγκλημα, όπως σημειώνει και η ίδια η γυναίκα του.

Ο 43χρονος γιος του θύματος, πατέρα δύο παιδιών, μιας 16χρονης και ενός 13χρονου αγοριού, πριν από ένα χρόνο έκλεισε το κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε, ενώ οι σχέσεις με την αδερφή του δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού είχαν να μιλήσουν εδώ και 30 χρόνια.

Ο δράστης είχε γίνει οξύθυμος από τότε που έμεινε άνεργος και καυγάδιζε συνεχώς με την οικογένειά του χωρίς λόγο, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.

Έμενε στον πάνω όροφο της διώροφης μονοκατοικίας, και στον κάτω ο 77χρονος πατέρας του και η μητέρα του.

Ο 43χρονος ανέβηκε στο σπίτι του πατέρα του με ένα όπλο στα χέρια του, όπως μαρτυρά και η κόρη του δράστη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 43χρονος απείλησε τον πατέρα του. Συνεχίστηκε με μεγαλύτερη σφοδρότητα η λεκτική αντιπαράθεση και όταν ο ηλικιωμένος βγήκε από την πόρτα, ο γιος του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος και το κεφάλι, με μονόβολα κυνηγετικά φυσίγγια.

Η δικογραφία σε βάρος του 43χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση έχει ήδη σχηματιστεί και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!