tromaktiko: Παραμύθια (;) οι 27 φόνοι του Αλβανού Σινάνι, αλλά... πιστεύουν τον Κούπα

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παραμύθια (;) οι 27 φόνοι του Αλβανού Σινάνι, αλλά... πιστεύουν τον Κούπα



Με... δυσπιστία αντιμετωπίζει η Αστυνομία τον Τζούλιαν Σινάνι, ο οποίος έχει ομολογήσει 27 φόνους σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία...
υποστηρίζοντας επίσης ότι πήρε μέρος στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, που ανέλαβαν οι “Πυρήνες της Φωτιάς”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Αλβανός έμενε από 14 ετών στην Ελλάδα και ενώ έχει ομολογήσει τουλάχιστον δύο δολοφονίες και μια βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα, η ελληνική αστυνομία δεν έχει σε βάρος του παρά μια κλήση για τροχαία παράβαση...

Έτσι, οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μυθοπλασίες του 30χρονου κακοποιού, ενώ αντίθετα δίνουν βαρύτητα στον Ίριλ Κούπα και σε όσα δεν έχει... διαψεύσει για την οργάνωση της απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.

Ο διαβόητος κακοποιός και δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη το Σάββατο στην Αλβανία, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στα κρατητήρια των Τιράνων. Την ώρα που του περνούν τις χειροπέδες, ο Κούπα εκλιπαρεί να μην εκδοθεί στην Ελλάδα. "Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι θέλετε μαζί μου, μόνο μη με στείλετε στην Ελλάδα".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!