tromaktiko: Θετικές εξελίξεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Θετικές εξελίξεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών



Σε σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών θα προβεί εντός των επόμενων ημερών το Διοικητικό Συμβούλιο του κρατικού αερομεταφορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει σειρά εξελίξεων οι οποίες κρίνονται θετικές για το μέλλον της εταιρείας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθαν σημαντικές συμφωνίες, οι οποίες επιτρέπουν στο ΔΣ να είναι αισιόδοξο. Οι συμφωνίες δεν αποκλείεται να αφορούν την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

Παράλληλα, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του ΔΣ, στην οποία θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις για την αναπλήρωση της θέσης του Πρώτου Εκτελεστικού Διευθυντή Αντρέα Γεωργίου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο Αντρέας Γεωργίου θα ασκεί τα καθήκοντα του μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Ο διορισμός αντικαταστάτη κρίνεται αναγκαίος, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς της Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και του Χρηματιστηρίου, η εταιρεία δεν μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της στην απουσία Εκτελεστικού Διευθυντή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!