tromaktiko: Αστυνομικός έκανε την Άμεσο Δράση... εργαλείο ροζ ραντεβού!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Αστυνομικός έκανε την Άμεσο Δράση... εργαλείο ροζ ραντεβού!



Μία κλήση σε ένα απλό περιστατικό οδήγησε τελικά έναν αστυνομικό εκτός Σώματος, αν και τουλάχιστον θα έχει να διηγείται μία ενδιαφέρουσσα ιστορία...
Ο Σον Γουίτινγκ ήταν ένας εξαιρετικός αστυνομικός, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, που είχε παρασημοφορηθεί ήδη στην πρώτη τετραετία του στο Σώμα, στο Οκόε της Φλόριντα, στις ΗΠΑ.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο και ενώ ήταν σε υπηρεσία, ένα τηλεφώνημα στην τοπική Αμεσο Δράση (το 911 που αντιστοιχεί στο «δικό μας» 100) τον οδήγησε σε ένα εμπορικό κατάστημα, όπου και γνώρισε μία νεαρή, με την οποία υπήρξε μία... αμοιβαία έλξη.

Αριθμοί κινητού, email και τα συναφή ανταλλάχθηκαν άμεσα και άρχισε να αναπτύσσεται τακτική επικοινωνία, μέχρι που η κοπέλα έκανε το αποφασιστικό βήμα: έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και του είπε ότι τον περιμένει.

Καθώς ο Σον ήταν σε υπηρεσία και δεν ήθελε να εξαφανιστεί, της είπε να πάρει τηλέφωνο την Αμεσο Δράση και να το κλείσει, προκειμένου αυτός που θα ήταν «τυχαία» στην περιοχή να ελέγξει το περιστατικό. Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε με εξαιρετική... επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι το «θύμα» ζήτησε να την μεταφέρουν στο τοπικό τμήμα, προκειμένου να «καταθέσει».

Ετσι, επέστρεψαν στο περιπολικό και στο τμήμα και το χώρο των ανακρίσεων/καταθέσεων ακολούθησε νέος γύρος... ελέγχου.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε το ζευγάρι. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο απατημένος σύζυγος της κοπέλας έμαθε για την «προσαγωγή» και πήγε στο τμήμα για λεπτομέρειες, οπότε η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Τελικά ο Γουίτινγκ αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να αποφύγει τις διοικητικές ποινές, ενώ στο σπίτι τον περίμενε η κυρία του με μάλλον άγριες διαθέσεις...

Έθνος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!