Εξυπηρετεί επτά χιλιάδες πελάτες την εβδομάδα και καταναλώνει πέντε τόνους κρέατος στο ίδιο διάστημα. Ο λόγος για το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης «Σταλακτίτες» που αποτελεί πλέον αξιοθέατο της πόλης.
Αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς, το επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης και το επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Ήταν το πρώτο εστιατόριο που λειτούργησε επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και άπαντες γνώριζαν και γνωρίζουν που μπορούν να βρουν καλό φαγητό τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Το εστιατόριο «Σταλακτίτες» άνοιξε πριν 35 χρόνια, στην «ελληνική γωνιά» της Λόνσντεϊλ Στριτ, όπου και παραμένει.
Αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς, το επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης και το επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Ήταν το πρώτο εστιατόριο που λειτούργησε επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και άπαντες γνώριζαν και γνωρίζουν που μπορούν να βρουν καλό φαγητό τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Το εστιατόριο «Σταλακτίτες» άνοιξε πριν 35 χρόνια, στην «ελληνική γωνιά» της Λόνσντεϊλ Στριτ, όπου και παραμένει.