tromaktiko: Έργα υποδομών και ανάπλασης στο δήμο Αμαρουσίου

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Έργα υποδομών και ανάπλασης στο δήμο Αμαρουσίου



Με έργα υποδομών και ανάπλασης και με μελέτες που βρίσκονται εν εξελίξει οδηγούμε την πόλη μας στην τροχιά της προόδου και της ανάπτυξης, υπογράμμισε ο ...
Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Στο μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στο Μαρούσι, στη βιοκλιματική ανάπλαση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου, που η ολοκλήρωσή του θα βοηθήσει την τόνωση της τοπικής οικονομίας και θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του κέντρου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, δίνοντας τις θερμές ευχές του για ένα περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο νέο έτος για όλους, στην εκδήλωση για του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, στη διάρκεια της οποίας μέλη και φίλοι του Συλλόγου αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το 2014, ενώ την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, ώστε με τη στήριξη όλων να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που από τα προηγούμενα χρόνια με σκληρή προσπάθεια έχει οικοδομηθεί σε σταθερή βάση, οδηγώντας την πόλη σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και αποτρέποντας την οπισθοδρόμησή της σε παθογένειες του παρελθόντος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κος Πατούλης στο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης, που παρά τη δύσκολη για τη χώρα μας οικονομική εποχή, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του, καθώς και στις μελέτες που έχουν δρομολογηθεί για έργα υποδομών και ανάπλασης σε κάθε γειτονιά της πόλης. « Σε πολύ σύντομο διάστημα το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλη μας θα έχει αναβαθμιστεί λειτουργικά και αισθητικά, βοηθώντας στην τόνωση της τοπικής αγοράς και στη αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων του κέντρου» σημείωσε ο κος Πατούλης.

Παράλληλα συνεχάρη την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Δήμητρα Τσουκλείδου, για την άριστη συνεργασία του συλλόγου με το Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την ανελλιπή συμμετοχή των μελών του, τόσο σε δράσεις κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, όσο και σε δράσεις ανάπλασης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Τσουκλείδου στο χαιρετισμό της υπογράμμισε: «και αυτή τη δύσκολη χρονιά ας ξεκινήσουμε με δυναμισμό και αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες, όπως έκαναν και οι προηγούμενες γενιές. Ας αρχίσουμε πρώτα εμείς να κάνουμε για το κοινωνικό σύνολο και κατόπιν να διεκδικήσουμε για τον εαυτό μας και για τους άλλους όσα μας ανήκουν.

Ας κάνουμε την καινούργια χρονιά, να είναι χρόνος αφετηρία για μια νέα εποχή, όπου θα μπουν τα θεμέλια για να καλλιεργηθούν και να ανθίσουν διαχρονικά αξίες όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η συντροφικότητα, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και πάνω από όλα η αγάπη για το συνάνθρωπο μας.

Στην πόλη μας υπάρχει ευτυχώς μεγάλη κοινωνική συνοχή και ένα δίκτυο πρόνοιας και αλληλεγγύης από τη Δημοτική Αρχή που προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.»

Επίσης η κα Τσουκλείδου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη γενναιόδωρη συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου. 
 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!