tromaktiko: Υπόθεση χρημάτων για Μυρτώ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Υπόθεση χρημάτων για Μυρτώ



Εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια η Ομοσπονδία Βοστώνης, αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ΤΙ θα γίνουν τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια.

Με ANANΔΡΑ χτυπήματα ''κάτω από την ζώνη'' και ''παραμύθια'' απαντά στις αποκαλύψεις-ερωτήματα της ''Πρωϊνής''.

- Η Ομοσπονδία, αν και είχε βάλει στόχο τις 25.000 δολ. γιά αγορά μηχανήματος ΜΟΝΟ, συνέχισε να μαζεύει χρήμα (συνολικά 125.000 δολ.).

- H Oμογένεια ζητά ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ και αποδείξεις ότι όλο το ποσό των χρημάτων που έδωσε γιά την Μυρτώ, παραμένει στον ειδικό λογαριασμό.

- Η Ομοσπονδία επέλεξε την οδό της ''βρώμικης αντιμετώπισης''. Απαντά με ψευτιές, συκοφαντίες, λασπολογίες στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ''Πρωϊνής'', γιά να παραπλανήσει. Και, πέφτοντας χαμηλά, καταφεύγει στις ''υπηρεσίες'' απατεώνα-''δημοσιογράφου'', υποστηρικτή της ''Χρυσής Αυγής'', που οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ τον κυνήγησαν από τη Νέα Υόρκη (2011) και τον περιμάζεψε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε κτίριό της στον Πειραιά.

- Στελέχη της Ομοσπονδίας μιλούν απαξιωτικά γιά την μητέρα της Μυρτώς.

- Παρόμοιο περιστατικό με χρήματα γιά παιδί από Καλαμάτα που νοσηλεύτηκε στην Βοστώνη, έγινε και πριν 14 χρόνια.

- ''Μπερδεμένες'' ιστορίες και γιά τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007) που έδωσε η Ομογένεια στην Ομοσπονδία Βοστώνης. Δεν δόθηκε ποτέ επίσημος απολογισμός.

- Κορυφαία στελέχη του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης έχουν αποφάσεις δικαστηρίων εις βάρος τους γιά ανεξόφλητα χρέη και αποφάσεις γιά κατασχέσεις ακινήτων τους.

- Η ημιενεργή Ομοσπονδία Βοστώνης έπαιρνε επιχορήγηση 10-20.000 δολάρια κάθε χρόνο από την ελληνική κυβέρνηση γιά 15 χρόνια (μέχρι 2010), μέσω του γενικού Προξενείου, κατά παράβαση των ομοσπονδιακών νόμων ΗΠΑ.

proini.us

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!