tromaktiko: Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στο Spartoo.gr !

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στο Spartoo.gr !



Η γνωστή online εταιρεία παπουτσιών Spartoo.gr έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εκπτώσεις έως και 60% σε περισσότερα από 20.000 μοντέλα και 700 γνωστά brands. Επισκέπτοντας το spartoo.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εκπτωτικών προιόντων ειδών υπόδησης και ένδυσης σε...
πολλά σχέδια και απίστευτα χρώματα. Για όλες/όλους εσάς που επιθυμείτε να βρείτε το προϊόν του γούστου σας, με ευκολία χωρίς να χαθείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε στην αρχική σελίδα του spartoo την κατηγορία Εκπτώσεις -50%, όπου θα βρείτε παπούτσια, και αξεσουάρ με έκπτωση έως και 70%. Έτσι δεν θα χρονοτριβείτε και θα βρείτε αυτό που σας αρέσει.

Με την ίδια τεχνική μπορείτε να τσεκάρετε τα προϊόντα ρούχων και να επιλέξετε το μέγεθος σας. Στη γυναικεία σειρά θα ανακαλύψετε μπλουζάκια, πουκάμισα, φορέματα καθώς και πανωφόρια γνωστών εταιριών όπως Columbia, Sisley, Lollipops και πολλές άλλες. Το ίδιο ισχύει και για την αντρική σειρά ρούχων που διαθέτει μπλουζάκια, πουκάμισα, σακάκια, jeans, δερμάτινα μπουφάν κλπ.

Το πιο σημαντικό κατά την έρευνα σας είναι να επιλέξετε το νούμερο σας με ένα κλικ ώστε να σας εμφανίσει τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα, εύκολα και γρήγορα.

Τέλος, έως και τις 16.01.2014 μπορείτε να αγοράσετε από τις αγαπημένες σας μάρκες Levis, Tamaris, Converse και Reebok με επιπλέον 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό SALEGR142.

Καλές Αγορές!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!