tromaktiko: Τρίτη Περίοδος Εκπτώσεων από το Spartoo.gr!

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη Περίοδος Εκπτώσεων από το Spartoo.gr!



Οι εκπτώσεις συνεχίζονται με νέες μειωμένες τιμές στο γνωστό διαδικτιακό κατάστημα παπουτσιών Spartoo.gr. Οι τιμές έχουν πέσει κατακόρυφα σε σημείο που να αγγίζουν και το 60%!!

Οι εκπτώσεις αφορούν όλες τις...
κατηγορίες των παπουτσιών, ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες και απευθύνονται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. 

Για τους πιο απαιτητικούς και λάτρεις των παπουτσιών η Spartoo.gr διαθέτει τη Luxury συλλογή όπου οι εκπτώσεις φτάνουν στο 60% σε μία μεγάλη κατηγορία επώνυμων παπουτσιών και αξεσουάρ. Για όσους και όσες αγαπάτε τις επώνυμες μάρκες έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε υποδήματα και τσάντες γνωστών σχεδιαστών μόδας όπως D&G, Casadei, MCQ Alexander Mcqueen, See by Chloé σε μειωμένες τιμές κ.α.

Επίσης, στο Spartoo.gr μπορείτε να βρείτε παπούτσια προηγούμενης σεζόν στην κατηγορία «Τελευταία Μεγέθη» σε τιμές έως και 70%.  Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα πάνω από 5900 προϊόντα κυρίως παπούτσια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το νούμερό σας στην στήλη με τα μεγέθη έτσι ώστε να εμφανιστούν τα διαθέσιμα παπούτσια στο νούμερο της επιλογής σας.

Τέλος, έως και τις 30.01.2014 μπορείτε να αγοράσετε τις αγαπημένες σας μάρκες Kickers, Victoria, Timberland και Hummel με επιπλέον 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό SALEGR144.

Καλές αγορές και κινηθείτε άμεσα γιατί τα νούμερα τελειώνουν!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!