tromaktiko: Τατσόπουλος: Τον τελευταίο χρόνο όλη η χώρα ζει με μία φαντασίωση

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Τον τελευταίο χρόνο όλη η χώρα ζει με μία φαντασίωση



Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία, για να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο ανεξάρτητος βουλευτής τοποθετήθηκε υπέρ των επιλογών της Κουμουνδούρου για τις...
αυτοδιοικητικές εκλογές, αν και πρόσθεσε πως θα προτιμούσε κεντροαριστερά και ΣΥΡΙΖΑ με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

«Τον τελευταίο χρόνο όλο το έθνος ζει με μία φαντασίωση, για άλλους εφιαλτική και για άλλους σαγηνευτική. Τη φαντασίωση που λέγεται ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία. Και πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία», είπε ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο MEGA και συνέχισε εξηγώντας: «Δεν το λέω ειρωνικά ή σαδιστικά για εκείνους που το επιθυμούν, αλλά γιατί πρέπει να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα».

Πρόσθεσε πως θα πρέπει να «στηρίξουμε τους ρεαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και στο στενό κύκλο του προέδρου», ενώ προέβλεψε πως σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Στρατούλης δεν θα… «κομματιάσει με χτυπήματα καράτε το μνημόνιο στο προαύλιο της Βουλής».

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε καλές τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφερόμενος στη Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά πρόσθεσε πως «θα ήθελα την κεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ με ενιαίο ψηφοδέλτιο». Σε ότι αφορά την κίνηση των «58» συμπλήρωσε πως ήταν κοντά και πριν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αν, πάντως, δεν καταφέρουν να ενώσουν την κεντροαριστερά, δεν έχουν λόγο ύπαρξης», κατέληξε.

on-news.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!