tromaktiko: Κρυφή ερωμένη επί σειρά ετών είχε ο Γιανουκόβιτς!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Κρυφή ερωμένη επί σειρά ετών είχε ο Γιανουκόβιτς!



Έκπληκτοι, οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν το «χρυσό» παλάτι του αποπεμφθέντος προέδρου διαπίστωσαν, μελετώντας διάφορα έγγραφα και επιστολές ότι ο ...
φιλορώσος Βίκτορ Γιανουκόβιτς είχε κρυφή ερωμένη και μάλιστα επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kievpost.com, η «μαριονέτα» του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ανάρμοστο δεσμό με μια 39χρονη. Βεβαίως, ο Γιανουκόβιτς έβρισκε το χρόνο να ασκεί τα προεδρικά αλλά και τα συζυγικά του καθήκοντα, με την Λιουντμίλα, πρώην «πρώτη κυρία» της Ουκρανίας, που είναι επί 42 χρόνια παντρεμένος.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό δημοσιογράφο, Νμίτρο Γκναπ, που «χτένισε» την περιοχή εντός κι εκτός του… χρυσού παλατιού του Γιανουκόβιτς, τα γράμματα που ανακάλυψε, αποκάλυπταν την εξωσυζυγική σχέση του με την Λιουμπόφ Πολεζχάι, την οποία όμως, ως διά μαγείας, είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μάλιστα, ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα για το γάμο του.

Ο Γιανουκόβιτς και η Λιουντμίλα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1972. Από τότε που ο σύζυγός της ανέλαβε τον προεδρικό θώκο της χώρας – το 2004 ύστερα από νοθεία- η Λιουντμίλα ζούσε στη σκιά του Γιανουκόβιτς. Τον τελευταίο χρόνο διαμένει στην περιοχή Ντονέτσκ, ανατολικά της Ουκρανίας. Εξάλλου, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, η Λιουντμίλα ήταν από την αρχή πολύ αρνητική για την πολιτική. Κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό έμειναν μαζί στο προεδρικό παλάτι, αναφέρει η kievpost.com, προσθέτοντας πως μόλις έφυγε η σύζυγος του Γιανουκόβιτς, πήρε τη θέση της η ερωμένη.

Σύμφωνα με το λογαριασμό της στο Facebook, η κρυφή αγάπη του Γιανουκόβιτς μεγάλωσε στο Γιενακίεβο, τη γενέτειρα του αποπεμφθέντος προέδρου, είναι ιδιοκτήτρια του Crystal Spa salon στην περιοχή Ομπολόν και διευθύνει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Road of Future. Σύμφωνα με την kievpost.com, η κρυφή ερωμένη του Γιανουκόβιτς λατρεύει τα σκυλιά και τα λουλούδια. Επίσης, έχει αποκτήσει μία δωδεκάχρονη κόρη από προηγούμενη σχέση. Άγνωστο παραμένει το πότε εγκατέλειψε το προεδρικό παλάτι.

karfitsa.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!