tromaktiko: Ημαθία: Υπάλληλος ΕΛΤΑ εισέπραττε αλλά δεν απέδιδε τα χρήματα

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ημαθία: Υπάλληλος ΕΛΤΑ εισέπραττε αλλά δεν απέδιδε τα χρήματα



Η κομπίνα του 34χρονου αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός πολίτη ότι κατέβαλε 126 ευρώ για την εξόφληση ενός λογαριασμού του.
Έρευνα σε βάθος διενεργούν τα ΕΛ.ΤΑ. και η...
Ασφάλεια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για να διαλευκανθεί πλήρως η δραστηριότητα ενός πονηρού πράκτορα που εισέπραττε για λογαριασμό των Ταχυδρομείων χρήματα από τους συναλλασσόμενους, αλλά τα έβαζε στην… τσέπη του!

Η κομπίνα του 34χρονου αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός πολίτη ότι κατέβαλε 126 ευρώ για την εξόφληση ενός λογαριασμού του, αλλά το ποσό δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του με αποτέλεσμα να βρεθεί μπλεγμένος καθώς του ζητούσαν να το ξαναπληρώσει! Αμέσως, αρμόδιος υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. έκανε έλεγχο στο πρακτορείο.

Έτσι διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος πράκτορας «ξεχνούσε» να παραδώσει τις εισπράξεις στην διαχείριση των ΕΛ.ΤΑ., αν και εξέδιδε κανονικά τα σχετικά παραστατικά. Η υπόθεση έφτασε στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον κομπιναδόρο και τον παρέπεμψαν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για υπεξαίρεση.

e-volos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!