«Η κ. Χριστοδουλίδου, ‘διατάχθηκε’ να αποσύρει την επίμαχη ανάρτηση, από ειδησεογραφικό-ενημερωτικό μπλογκ, σε διαφορετική περίπτωση, θα επακολουθήσει άσκηση ποινικής δίωξης και παραπομπή της, στα Ποινικά Δικαστήρια.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Οργάνωσης, ‘Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα’, η Ελλάδα ‘κατρακύλησε’ στην 99η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και στην τελευταία της Ευρώπης, αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου, λόγω των πιο πάνω πρακτικών, αλλά κυρίως με το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ, καταδικάζει απερίφραστα, κάθε είδους φίμωση της ελευθερίας του λόγου, αλλά και εκβιαστικές μορφές διακυβέρνησης, συμπαραστέκεται αμέριστα στη δημοσιογράφο, Πόπη Χριστοδουλίδου, και δηλώνει ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε αυταρχικής μορφής εξουσία» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

