tromaktiko: Φρίκη: Εικόνες-σοκ από το Μεξικό – Τυλιγμένα και αποκεφαλισμένα πτώματα στους δρόμους

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Φρίκη: Εικόνες-σοκ από το Μεξικό – Τυλιγμένα και αποκεφαλισμένα πτώματα στους δρόμους



Μία σοκαριστική φωτογραφία από το Μεξικό όπου απεικονίζει δύο... ακρωτηριασμένα πτώματα μέσα σε σακούλες που βρίσκονται στη μέση του δρόμου, δημοσιεύτηκε από το πρακτορείο Reuters και τα δύο πτώματα φέρεται να είναι θύματα του καρτέλ ναρκωτικών.

Τα δύο πτώματα είναι κείτονται ακρωτηριασμένα στη μέση του δρόμου ενώ τα μέλη είναι μέσα σε σακούλες που έχουν κλείσει οι κακοποιοί με ταινία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναγνωριστεί ενώ φαίνονται στη φωτογραφία να είναι αποκεφαλισμένα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, την Κυριακή το πρωί είχε συμβεί κάποιο περιστατικό με την αστυνομία και κάποιους κακοποιούς ενώ λίγο μετά ανακαλύφθηκαν τα πτώματα. Στη συγκεκριμένη περιοχή όπου κείτονταν στο δρόμο τα άψυχα και ακρωτηριασμένα σώματα, σημειώνονται πολλά περιστατικά βίας με συμμορίες ενώ είναι γνωστή σαν μία από τις περιοχές όπου γίνονται πολλοί φόνοι.

Πάντως οι δύο άνδρες φέρεται να είναι θύματα του καρτέλ των ναρκωτικών που κυριαρχεί στην περιοχή.

Η πόλη του Μεξικό είναι περιτριγυρισμένη από περιοχές που κυριαρχεί η βία στους δρόμους και έχουν βρει καταφύγιο τα μέλη των καρτέλ όπου διακινούν και την πραμάτεια τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν βρεθεί ανθρώπινα κεφάλια από τους αστυνομικούς σε μία περιοχή δυτικά του Μεξικού.


Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής δημιούργησαν τον Φεβρουάριο του 2013 ένα κίνημα σε μία προσπάθεια για να απομακρύνουν τους κακοποιούς και μόλις τον προηγούμενο μήνα η κυβέρνηση τους έκρινε νόμιμους και τους αφήνει να κυνηγάνε τους συμμορίτες με την βοήθεια στρατιωτικών.

Ανθρώπινα κεφάλια είχαν βρεθεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο σε δύο διαφορετικές περιοχές γύρω από το Μεξικό. Επίσης οι Αρχές είχαν βρει τον περασμένο χρόνο συνολικά 28 τάφους στην πόλη Λα Μπάρκγα όπως επίσης και έναν μαζικό τάφο με 62 άτομα.
koolnews
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!