tromaktiko: Επιστρέφει ο Λάρι Κινγκ;

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Επιστρέφει ο Λάρι Κινγκ;



Δεν αποκλείει την πιθανότητα να επιστρέψει στην παλιά του θέση στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN o πιο διάσημος... Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Λάρι Κινγκ που για εικοσιπέντε χρόνια είχε την επιτυχημένη εκπομπή Larry King Live στο prime time...
Ο Πιρς Μόργκαν φεύγει, ο Λάρι Κινγκ έρχεται;
Η συνεργασία του βρετανού δημοσιογράφου με τον ενημερωτικό κολοσσό τελείωσε άδοξα την Κυριακή το βράδυ. Ο 48χρονος Μόργκαν υπήρξε ο αντικαταστάτης του Λάρι Κινγκ, όμως όπως και ο ίδιος δήλωσε μετά την λήξη της συνεργασίας του με το CNN, ως Βρετανός δεν μπορούσε πάντα να επικοινωνεί με το κοινό της Αμερικής.
Ο 81χρονος Λάρι Κινγκ ρωτήθηκε για την απόλυση του Πιρς Μόργκαν αλλά και για την πιθανότητα να επιστρέψει στην παλιά του θέση. Ο Κινγκ ο οποίος παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τον πρώην διευθυντή του στο CNN, Τζόναθαν Κλάιν, δήλωσε ότι δεν αποκλείει να επανέλθει στο CNN αν το κανάλι διευθετήσει το θέμα με το Ora Tv στο οποίο εργάζεται τώρα ο δημοσιογράφος.

Ο σημερινός διευθυντής του CNN Τζεφ Ζάκερ, δήλωσε ότι η λήξη της συνεργασίας με τον Μόργκαν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευκαιρία και αποτυχία ταυτόχρονα και τόνισε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μόργκαν θα παραμείνει στο κανάλι σε άλλη θέση ή αν η συνεργασία τους θα διακοπεί οριστικά.

Ο Μόργκαν ο οποίος αντικατέστησε τον Κινγκ το 2011 δήλωσε ότι η κοφτερή του γλώσσα και η εμμονή του στο θέμα της χρήσης των όπλων στην Αμερική ίσως να κούρασε το κοινό του, ενώ ο πρώην διευθυντής του CNN,Τζόναθαν Κλάιν, δήλωσε ότι για να αντικαταστήσει κανείς τον Κινγκ θα πρέπει να έχει το χάρισμα να συνομιλεί με την ίδια άνεση τόσο με προέδρους των ΗΠΑ όσο και με ποπ σταρς.

Πάντως το CNN εκτός από την πιθανή λύση του δοκιμασμένου Λάρι Κινγκ έχει και άλλους υποψηφίους για την θέση όπως τον Κρις Γκουόμο, ο οποίος διαθέτει εμπειρία αφού κάνει το πρωινό σόου στο κανάλι, είναι νέος στην ηλικία, με καλή εμφάνιση και την κατάλληλη φωνή.

Όσο για το μέλλον του Πιρς Μόργκαν ο πρώην διευθυντής του CNN και φίλος του Λάρι Κινγκ, Τζόναθαν Κλάιν, δηλώνει ότι: "Ο Μόργκαν είμαι σίγουρος θα ωφεληθεί από την αποτυχία του γράφοντας ένα βιβλίο!"
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!