tromaktiko: Διαδικασίες εξπρές για να ξαναχτιστεί η Κεφαλονιά

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Διαδικασίες εξπρές για να ξαναχτιστεί η Κεφαλονιά



Με διαδικασίες εξπρές που θα παρακάμπτουν την γραφειοκρατία θα δοθεί χρηματοδοτική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς...
προκειμένου να συνέλθουν από το χτύπημα του Εγκέλαδου και να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους.
Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά τη διάρκεια της ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε απόψε, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ γενικός συντονιστής των κυβερνητικών ενεργειών για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των υποδομών, αναλαμβάνει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια «επώδυνη δοκιμασία» που περνούν οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς. «Πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους της, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, μέριμνα και βοήθεια, γιατί είναι και ηθική και όχι μόνο πολιτική η υποχρέωσή μας» τόνισε, μιλώντας προς τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων ο κ.Σαμαράς.
Θα πρέπει πάνω απ' όλα, πρόσθεσε, να επανέλθει ο ρυθμός ζωής στην Κεφαλονιά στα σωστά επίπεδα και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε σωστά συντονισμένοι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!