tromaktiko: Πρωταθλητές Ευρώπης στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταθλητές Ευρώπης στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης



Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του κολυμβητηρίου Aqua Life, σύσσωμα όλα τα... τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης (Α.Ο.Α), έκοψαν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία περισσοτέρων από 450 νεαρών αθλητών, γονέων και φίλων, που έδωσαν ένα πολύ όμορφο και εορταστικό κλίμα στη βραδιά, αντάξιο των διακρίσεων του Α.Ο.Α, αλλά και αποτυπώνοντας τη δυναμική και το επίπεδο προόδου του συλλόγου (σε όλα τα επίπεδα) τον τελευταίο χρόνο.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης το 2004 (EURO) για τα 10 χρόνια από το μεγάλο θρίαμβο, καθώς και στην Εθνική Ομάδα Χάντμπολ, για τα 10 χρόνια από τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορίας της με τις 6ες θέσεις στην Ολυμπιάδα του 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2005.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ποδοσφαίρου το 2004, παλαίμαχος τερματοφύλακας Αντώνης ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ο σημερινός αρχηγός της Εθνικής Χάντμπολ και μέλος της ομάδας το 2004 Αλέξης ΑΛΒΑΝΟΣ, ο σημερινός Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου στο Χάντμπολ και μέλος της ομάδας το 2004, Γιάννης ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ και ο διεθνής παλαίμαχος Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπάσκετ Κώστας ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α, Δημήτρης Γιαρένης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους διεθνείς πρωταθλητές που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Α.Ο.Α. και τίμησαν το σωματείο με την παρουσία τους. Στον χαιρετισμό του επισήμανε ιδιαίτερα:

« Ο Α.Ο Άνοιξης με τη σημερινή εκδήλωση αποδεικνύει ότι είναι ο πιο δυναμικός και υγιείς αθλητικός οργανισμός της Άνοιξης , ίσως και ολόκληρου του Δήμου Διονύσου. Το 2014 θα είναι χρονιά ορόσημο και εκτόξευσης του σωματείου σε όλα τα επίπεδα. Πρώτη φορά μπήκα στην ομάδα τον Ιούλιο του 1997. Τότε υπήρχε μόνο το τμήμα ποδοσφαίρου. Από τότε κάποιοι έφυγαν και κάποιοι παρέμειναν έως σήμερα, όπως ο Γραμματέας Αλέκος Νίκας και ο Ταμίας Νίκος Μακρίδης. Τότε αυτόν τον αθλητικό όμιλο οραματιζόμασταν και σήμερα μετά από 15 χρόνια, χάρις στην ενασχόληση καινούργιων ανθρώπων με νέες ιδέες, όραμα, μεράκι και διάθεση για προσφορά, ενεργοποιήθηκαν και τα άλλα τμήματα του ομίλου όπως είναι το Μπάσκετ, το Χάντμπολ, το Βόλεϊ, το Τένις, αλλά και η Ποδηλασία, η Ιππασία και το Σκι.

Στο έργο μας, αναμένουμε και την έμπρακτη υποστήριξη από το Δήμο Διονύσου, τόσο στα εκκρεμή θέματα υποδομών όπως είναι η ενίσχυση του φωτισμού στο γήπεδο τένις, η εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο 5Χ5, η κατασκευή σκέπαστρου στις κερκίδες του γηπέδου και η διάθεση περισσοτέρων ωρών προπόνησης στα τμήματα του Α.Ο.Α στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, αναλογικά με τη πολυπληθή συμμετοχή των αθλητών μας, όσο και στην αύξηση της δημοτικής επιχορήγησης.

Μόνο ο Α.Ο.Α, με τη λειτουργία 8 τμημάτων και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 260 νεαρών αθλητών και 50 ενηλίκων στα τμήματά του, θα μπορούσε να φέρει τις σπουδαίες προσωπικότητες που βλέπετε ανάμεσά σας.»

Ο κ. Δ. Γιαρένης, μετά την παρουσίαση του ειδικού αφιερώματος που προβλήθηκε, σχετικά με το μεγάλο θρίαμβο της Πορτογαλίας, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρωταθλητή Ευρώπης Αντώνη Νικοπολίδη. Ο συντονιστής της εκδήλωσης και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΔΣ κ. Μάριος Λουκάτος, με την ιδιότητα και του Εφόρου Χάντμπολ παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της Εθνικής Χάντμπολ, Αλέξη Αλβανό.

Ιδιαίτερη στιγμή για την εκδήλωση, αποτέλεσε η βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Α και επί σειρά ετών πρώην Προέδρου κ. Γιώργου Κυριάκη, για την πολυετή και αδιάλειπτη προσφορά του στο σύλλογο. Επιπλέον βραβεύθηκαν οι χορηγοί του σωματείου, οι αθλητές του Α.Ο.Α που πέρασαν σε ανώτατες σχολές, καθώς και όλοι οι αριστούχοι μαθητές για τις σχολικές τους επιδόσεις. Οι Έφοροι και οι προπονητές των τμημάτων, μίλησαν για το έργο και τους στόχους τους, έδωσαν αναμνηστικά σε όλους τους μικρούς αθλητές, ευχόμενοι τα καλύτερα και πάνω απ' όλα να έχουν υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι κ.κ. Σ. Ζαμάνης και Γ. Ζυγούνας , το σύνολο σχεδόν του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων της Άνοιξης και πολλοί ακόμα φορείς από το χώρο του αθλητισμού της περιοχής.










     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!