tromaktiko: Συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM των Καννών

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM των Καννών



Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προβολή της Ελληνικής μουσικής στο εξωτερικό, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει με δικό του... περίπτερο στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM 2014, η οποία διεξάγεται στις Κάννες της Γαλλίας από σήμερα έως την 4η Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής αυτής έκθεσης, δισκογραφικές εταιρίες, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ανεξάρτητα μουσικά συγκροτήματα, συναντώνται για να μοιραστούν τις ιδέες τους, να υπογράψουν συμβάσεις συνεργασίας, να ανακαλύψουν τις σύγχρονες τάσεις και την τελευταία τεχνολογία στο χώρο της μουσικής, καθώς και να προωθήσουν τόσο μουσικές παραγωγές όσο και εμφανίσεις καλλιτεχνών στις αγορές του εξωτερικού.

Την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση επιμελείται η Γενική Διεύθυνση Σύγχρονου Πολιτισμού - Διεύθυνση Μουσικής του ΥΠΠΟΑ, με απώτερο σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα σε Έλληνες δημιουργούς να διαδώσουν το έργο τους στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, το ελληνικό περίπτερο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν μουσικοί φορείς, καθώς και μεμονωμένοι καλλιτέχνες, μουσικοί ή σπουδαστές που θα επισκεφθούν την έκθεση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Μουσικής τηλεφωνικά (τηλ.: 210 8201739-40) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: pliva@culture.gr , ekonispoliati@culture.gr ).

ileiapost.gr




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!