tromaktiko: ΝΟΠ: Το ΠΕΑΚ όφειλε να έχει γιατρό στο «Πεπανός»

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΝΟΠ: Το ΠΕΑΚ όφειλε να έχει γιατρό στο «Πεπανός»



Τριβές  μεταξύ ΠΕΑΚ και συλλόγων προκάλεσε ο θάνατος της 27χρονης θ. Αντύπα στην πισίνα του Αντ. Πεπανός το απόγευμα της Τρίτης καθώς...
στο προσκήνιο ήρθαν ερωτήματα σχετικά με τον σύλλογο στο οποίο αθλείτο αλλά και την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» του Γιάννη Γεωργόπουλου στο «Ράδιο Γάμμα» o νομικός εκπρόσωπος του ΝΟΠ Γ. Κούτσης τόνισε πως η άτυχη κοπέλα βρέθηκε να είναι κάτοχος εισόδου στο Πεπανός που χορηγήθηκε από το ΠΕΑΚ χωρίς ποτέ αν υπάρξει σχετικό αίτημα προς τον ΝΟΠ, προσθέτοντας πως η 27χρονη γυμναζόταν σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το ΠΕΑΚ στο ΝΟΠ.

Σε ό,τι αφορά την μη ύπαρξη γιατρού τόνισε πως η διοίκηση του ΠΕΑΚ οφείλει να έχει γιατρό στις εγκαταστάσεις αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι αρμοδιότητα αυτό των συλλόγων. Παράλληλα ο κ. Κούτσης επεσήμανε πως από πλευράς ΝΟΠ ακολουθούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται κατά την εκτέλεση προγραμμάτων άθλησης.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Ν. Βασιλείου υποστήριξε πως η διοίκηση του ΠΕΑΚ δεν είναι επιφορτισμένη με την διάθεση γιατρού στις εγκαταστάσεις του Πεπανός και πως αυτό είναι ευθύνη του κάθε συλλόγου ενώ επεσήμανε πως σε ότι άπτεται των αρμοδιοτήτων της Διοίκησης αυτές ακολουθούντα πιστά.

Ως πως το πως βρέθηκε η άτυχη Θ. Αντύπα να κατέχει κάρτα εισόδου στο ΠΕΑΚ χωρίς να έχει υπάρξει σχετικό αίτημα προς το ΝΟΠ δεσμεύτηκε πως η διοίκηση θα διερεύνησει το θέμα για το οποίο ενημερώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.
)

)

patrastimes.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!