tromaktiko: Βίντεο που δείχνει τον Πιστόριους και τη Ρίβα σε ένα σούπερ μάρκετ, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Βίντεο που δείχνει τον Πιστόριους και τη Ρίβα σε ένα σούπερ μάρκετ, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία



Ερωτευμένοι ήταν οι Όσκαρ Πιστόριους και Ρίβα Στέενκαμπ, όπως υποστήριξε σήμερα ο δικηγόρος υπεράσπισης του αθλητή, στην δίκη για τη δολοφονία του μοντέλου. Μόνο στα 4 από...
τα 1.700 μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους έδειχναν να μαλώνουν.
Τι δείχνουν τα μηνύματα που αντάλλασαν Πιστόριους - Στέενκαμπ
Τα κείμενα και τα μηνύματα τους παρουσιάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο. Ο δικηγόρος υπεράσπισης Μπάρι Ρουξ, δήλωσε πως παρά τις διαφωνίες τους, το ζευγάρι αντάλλασε τρυφερά μηνύματα, ενώ σε ένα από αυτά ο δρομέας αναφερόταν σε αυτήν ως «Baba» και η ίδια τον αποκαλούσε «Ozzy».

Ο Πιστόριους έκλαιγε την ώρα που διαβάζονταν τα μηνύματα, όπως επίσης και η μητέρα της Στέενκαμπ.

Η ανάγνωση αυτών των μηνυμάτων ξεκίνησε χθες, ενώ σε ένα από αυτά το μοντέλο, λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, είχε στείλει στον Πιστόριους ένα μήνυμα όπου του έλεγε ότι «Μερικές φορές σε φοβάμαι».

Ο ειδικός απεσταλμένος του Sky News, σχολίασε πως «Ο Ρουξ εργάζεται πολύ σκληρά για να αποδείξει πως το ζευγάρι ήταν η σύγχρονη εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, στην εποχή του WhatsApp».

Το δικαστήριο επίσης άκουσε σήμερα πως, σύμφωνα με τα τηλεφωνικά αρχεία του Πιστόριους, ο αθλητής ήταν online μόλις μία ώρα πριν τη δολοφονία της συντρόφου του. Στην αίτηση αποφυλάκισής του, ο Πιστόριους είχε δηλώσει πως το ζευγάρι είχε πάει για ύπνο στις 10 μ.μ.

Τα τηλεφωνικά αρχεία του Πιστόριους δείχνουν επίσης, μια έντονη τηλεφωνική δραστηριότητα αμέσως μετά τον πυροβολισμό. Η πρώτη ήταν με το διοικητή ακινήτων Γιόχαν Στάντερ, στις 3.19 π.μ., ενώ ακολούθησε η τηλεφωνική επικοινωνία με το ΕΚΑΒ μόλις ένα λεπτό αργότερα. Στη συνέχεια κάλεσε την ασφάλεια.

Την ίδια ώρα, το Sky News μετέδωσε ένα βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να φιλιέται σε ένα σούπερ μάρκετ, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία.

Η δίκη έχει αναβληθεί για την Παρασκευή ώστε η ομάδα υπεράσπισης του αθλητή να μελετήσει την πιθανή εξέταση μαρτύρων κατηγορίας.

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, ο Πιστόριους, δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας».

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Μάιο.

ethnos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!