tromaktiko: Αλόνσο: Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Αλόνσο: Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι



Την άποψη ότι η Ferrari θα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη και να προσπαθήσει να βελτιωθεί στους τομείς που δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική εξέφρασε ο Φερνάντο Αλόνσο.



Ο Ισπανός πιλότος, ο οποίος στο γκραν πρι της Αυστραλίας, τερμάτισε από την πέμπτη θέση, για ακόμη μια φορά τόνισε πως ο πρώτος αγώνας δεν μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ακόμη, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στη Mercedes, επισημαίνοντας πως άξιζε τη νίκη στην πίστα της Μελβούρνης, καθώς ήταν πιο γρήγορη ομάδα.

«Είναι μόνο ο πρώτος αγώνας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα μετά το πρώτο γκραν πρι ή ποιος θα το χάσει. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο αγώνα και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε που χρειαζόμαστε βελτιώσεις. Η Mercedes έδειχνε πολύ ανταγωνιστική στις χειμερινές δοκιμές και πήρε τη νίκη στην Αυστραλία γιατί το άξιζε. Προς το παρόν είναι λίγο πιο μπροστά από όλους, πρέπει να βελτιωθούμε και να μειώσουμε τη διαφορά», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!