tromaktiko: «Η επαφή μου με τα παιδιά με κράτησε νέο…»

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Η επαφή μου με τα παιδιά με κράτησε νέο…»



Ο Χρήστος Δημόπουλος, αγαπημένος παρουσιαστής της παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής«Ουράνιο Τόξο» (σ.σ. μεταδιδόταν από την ΕΡΤ), θα... βρίσκεται την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Μαρτίου, στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Lexis» στον Πύργο, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Κατασκευές από το ουράνιο τόξο» (σ.σ. κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ».

Στο βιβλίο αυτό με τις κατασκευές από το ουράνιο τόξο, ο Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και δείχνει στα παιδιά με απλά σκιτσάκια και οδηγίες βήμα-βήμα πώς να τις φτιάξουν.

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Από το 1986 έως το περασμένο καλοκαίρι παρουσίαζε την εκπομπή «Ουράνιο Τόξο», που τιμήθηκε δυο φορές (2005 και 2008) με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής.

Για όλα τα παραπάνω μας μιλά σήμερα δίνοντας παράλληλα «ραντεβού» με τους μικρούς αλλά και τους πιο μεγάλους φίλους του στην Ηλεία για να τα πουν από κοντά και να τους σφίξει το χέρι…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!