tromaktiko: Η γυναίκα έχει πάντα την ανάγκη να νιώθει ασφάλεια…όσο δυναμική και αν είναι!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η γυναίκα έχει πάντα την ανάγκη να νιώθει ασφάλεια…όσο δυναμική και αν είναι!



Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
«Πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα δυναμικές προσωπικότητες ,με κοφτερά μυαλά και οράματα που κάποια στιγμή θα κάνουν την εμφάνιση τους...


Η Λουκία Μηλιώτη ζει στη Θεσσαλονίκη και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως είναι μια σύγχρονη ηρωίδα… Μεγαλώνει τα παιδιά της, είναι μια ελεύθερη επαγγελματίας σε μια αγορά που παραπαίει και παρόλα αυτά στέκεται στα πόδια της.
Η ίδια, μιλώντας στο Πινάκιο, υπογραμμίζει πως ο περίγυρος μιας γυναίκας είναι αυτός που παίζει κομβικό ρόλο για να μπορέσει να ξεδιπλώσει (σ.σ η γυναίκα) την προσωπικότητα της.
Σε ότι αφορά τους άντρες τους χαρακτηρίζει αμήχανους…όταν προσπαθούν να πλησιάσουν μια δυναμική γυναίκα..

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα σου;
«Αν και οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου είναι εξαιρετικές, στη δική μου καθημερινότητα υπάρχουν πολλές δυσκολίες που σχετίζονται με τις ευθύνες των παιδιών ,στην πλειοψηφία των οποίων καλούμε να ανταπεξέλθω μόνη. Το οικονομικό κομμάτι, είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερες γιατί οι απολαβές δεν είναι αρκετές και οι υποχρεώσεις είναι τεράστιες».

Με τι ασχολείσαι; Τι ακριβώς κάνεις;
« Έχω μια μικρή ατομική επιχείρηση που ασχολείται με συστήματα και υπηρεσίες πληροφορικής».
Οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες;
«Οι άντρες είναι απλά αμήχανοι. Χάνουν λίγο την αυτοπεποίθηση τους και πολλές φορές, ναι φοβούνται να πλησιάσουν μια δυναμική γυναίκα.. Η γυναίκα όμως είναι πάντα γυναίκα , και έχει ανάγκη να νιώθει ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα, ανεξάρτητα από το πόσο δυναμική είναι».

Θεωρείς πως μια γυναίκα δύσκολα απλώνει το εκτόπισμα της;
«Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε αλλά και με τους ανθρώπους που έχει δίπλα της στην πορεία της ζωής της. Θεωρώ ότι ο προσωπικός μας περίγυρος και η ασφάλεια που νιώθουμε μέσα σε αυτόν ,είναι ότι πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητά μας».

Είκοσι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε η Μελίνα Μερκούρη πριν δύο ημέρες…Θεωρείς ότι ήταν η πιο σημαντική Ελληνίδα που έχει περάσει τα τελευταία 50 χρόνια; Λείπει μια τέτοια προσωπικότητα από την ελληνική πολιτική σκηνή;
«Για μένα η Μελίνα Μερκούρη ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα που σίγουρα λείπει από την Πολιτική σκηνή . Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως υπάρχουν ακόμα δυναμικές προσωπικότητες ,με κοφτερά μυαλά και οράματα που κάποια στιγμή θα κάνουν την εμφάνιση τους».

 pinakio.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!