tromaktiko: Ποια είναι τα πρόσωπα – φαβορί για να γίνουν "Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας"

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ποια είναι τα πρόσωπα – φαβορί για να γίνουν "Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας"



Αποκαλυπτικές πληροφορίες του 24h. Ποια είναι τα πρόσωπα – φαβορί για να γίνουν Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας.
Το αργότερο μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα αντικαταστήσει την...
Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και την θέση του Γενικού Ελεγκτή του Κράτους.

Σύμφωνα πληροφορίες του 24h τρία πρόσωπα ''φλερτάρουν'' με την θέση.

1. Γιάννος Χαριλάου - Διευθυντής του ελεγκτικού γραφείου της Αρχιεπισκοπής. Θεωρείται από πολλούς ως ο κατάλληλος να αναλάβει την συγκεκριμένη θέση.

2. Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1968. Το 1993 αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π). Το 1997 αναγορεύτηκε σε διδάκτορα μηχανικό του Ε.Μ.Π. και το 2004 απέκτησε πτυχίο Οικονομικών από τη Σχολή Οικονομικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει στο ενεργητικό του 5 δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και 10 παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ και φέρει τον τίτλο του Eur. Ing.

Το πρωί ωστόσο κυκλοφόρησαν έντονες φήμες ότι επόμενη Γενική Ελέγκτρια της Δημοκρατίας θα είναι η Βικτώρια Νάταρ, Έφορος των ασφαλιστικών εταιριών. Το 24h είχε αποκαλύψει τα ''έργα και τις ημέρες'' της κ. Νάταρ, τόσο για τον έλεγχο ή τον μή έλεγχο που γίνεται στις Ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, την νομοθεσία, αλλά και τις αρμοδιότητες και την θέση που παίρνει (ή δεν παίρνει) η κα Νάταρ.

Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλο όνομα - έκπληξη το οποίο να είναι γυναίκα.

24h.com.cy
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!