tromaktiko: Eντυπωσιακά παστέλ μακιγιάζ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Eντυπωσιακά παστέλ μακιγιάζ



Ροζ, βεραμάν, μωβ: Ο κόσμος της ομορφιάς υποκλίνεται στους θηλυκούς τόνους και υποδέχεται την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου με κέφι και όρεξη για δημιουργία.



Η αποθέωση του ροζ
Πώς θα το πετύχετε:
Για ένα λουκ που ακολουθεί πιστά τις τάσεις απλώστε ροζ ιριδίζουσα σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο έως και την εξωτερική γωνία του ματιού. Σχεδιάστε μία γαλάζια γραμμή με σκιά ή μολύβι κατά μήκος της βάσης των άνω βλεφαρίδων και στη συνέχεια περάστε τες με μαύρη μάσκαρα. Εφαρμόστε έντονο ροζ ρουζ στα ζυγωματικά μέχρι ψηλά στους κροτάφους και βάψτε τα χείλη με λιπ γκλος ή σατινέ κραγιόν στο χρώμα της τσιχλόφουσκας.

Βεραμάν μαγεία
Πώς θα το πετύχετε:
Ακολουθήστε αυτό το δυνατό trend του 2014 βάφοντας μάτια και νύχια σε βεραμάν χρώμα. Για τέλειο αποτέλεσμα, επιλέξτε μια σκιά με μεταλλιζέ υφή και απλώστε τη μόνο στο άνω βλέφαρο. Δώστε λάμψη στο βλέμμα υπογραμμίζοντας με λευκό μολύβι τη βάση του κάτω βλεφάρου και απογειώστε τις βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα. Επιλέξτε την ίδια απόχρωση για το μανικιούρ φροντίζοντας το βερνίκι να είναι περλέ

Μωβ πινελιά
Πώς θα το πετύχετε:
Για να χαρίσετε λίγη από τη λάμψη του αμέθυστου στο πρόσωπό σας, απλώστε απαλή μωβ σκιά στο άνω βλέφαρο προεκτείνοντάς την ελαφρώς προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Εφαρμόστε μωβ ή μαύρη μάσκαρα στις άκρες μόνο των άνω βλεφαρίδων, τονίστε τα μήλα με ροζ ρουζ και βάψτε τα χείλη με λιλά ματ κραγιόν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!