tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ: Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη για τις υποκλοπές! Καμία δίωξη για τα όσα δείχνει το BINTEO !

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δίωξη για κακούργημα κατά Κασιδιάρη για τις υποκλοπές! Καμία δίωξη για τα όσα δείχνει το BINTEO !



Δίωξη  από την εισαγγελία Πρωτοδικών  κατά του  βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία  Κασιδιάρη ασκήθηκε πριν από  λίγο  για υποκλοπή  και  χρήση υποκλαπέντος υλικού με  βάσει το αρ  370  Αʼ του  Ποινικού Κώδικα . Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα  είναι πιθανόν  να συλληφθεί ο βουλευτής  ενώ οι κατηγορίες  που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινές  κάθειρξης  έως δέκα έτη!!  
Νομικές πηγές επισημαίνουν ωστόσο...
ότι το αδίκημα της υποκλοπής αντικρούεται με την επιχειρηματολογία από πλευράς κατηγορουμένου  περί  μη αποδεικτικών στοιχείων ότι το τέλεσε ο ίδιος. Αντιθέτως  εκείνο της  χρήσης  υλικού από παγιδευμένες  συνομιλίες   θεωρείται  ισχυρό όπλο για τη Δικαιοσύνη.

Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τα όσα καταγγέλει ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης εναντίον Υπουργών και Πρωθυπουργού θα κάνει καμία δίωξη;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!