tromaktiko: Ένα "καράβι παλιό σαπιοκάραβο" του Πολεμικού Ναυτικού έμεινε μεσοπέλαγα...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ένα "καράβι παλιό σαπιοκάραβο" του Πολεμικού Ναυτικού έμεινε μεσοπέλαγα...



Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος όμως πετά 1 εκατ. Ευρώ για τανκς σε Στρατιωτικές Παρελάσεις Όλη η αηδιαστική υποκρισία της ΝΔ αποκαλύπτεται...

Όλη η άθλια προπαγάνδα του SUCCES STORY και της επικοινωνιακής καταγίδας του πλεονάσματος, που περιελάμβανε το 500άρικο της εξαγοράς των Πραιτοριανών ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ για να τσακίσουν όσους αγωνίζονται, καταρρέει...

Δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της ακροδεξιάς μπουρδολογίας του Φαήλου Κρανιδίωτη-συμβούλου του πρωθυπουργού, όταν άνελαβε, με τη γνωστή μισαλλοδοξία και την πολεμοκαπηλεία του «χορτάτου», να περιγράψει «Η σημασία του να είσαι δεξιός», γράφοντας:
«Ο Δεξιός τιμάει ιδιαίτερα κι αγαπάει τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί το κόμμα του εκφράζει μεγάλο μέρος του Έθνους, όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις ταυτίζονται με όλο το Έθνος. Ο Στρατός, οι Έλληνες υπό τα όπλα, είναι ο αρχαιότερος θεσμός μας, ο ανθός του λαού, που ένωσε τάξεις, τοπικισμούς, είναι ένα από τα αμόνια, όπου σφυρηλατήθηκε η ενότητα και η ταυτότητα μας».

Δεν ξέρουμε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το όργιο βυσματοκρατίας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες κρίσεις των στρατιωτικών, όπου κριτήριο Αξιολόγησης ήταν η καταγωγή από τη Μεσσηνία, η συμμετοχή και η σχέση με την Κλαδική και τις Ενώσεις Αποστράτων, η γνωριμία με πλούσια οικογένεια της Μεγαλονήσου!

Δεν κατανοούμε γιατί ο λαλίστατος μαιντανός των καθεστωτικών ΜΜΕ δε βρήκε να πει μια λέξη για την πανάκριβη Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όταν τα τανκς-πολεμικά αεροσκάφη-S300 πήραν μέρος στο κυνήγι της ψήφου των ναζιστών, αποχώρησαν για δύο ολόκληρες βδομάδες από τις ζώνες επιχειρησιακής ευθύνης τους ώστε να χρησιμοποιήθηκαν για να αποδείξουν την οικονομική επιτυχία της κυβέρνησης.

Και μετά ήρθε το Μνημόνο Νο4, ενώ αφού ψηφίστηκε, άρχισαν οι διαρροές για το Μνημόνιο Νο5!

Τέλος, κατανοούμε πλήρως τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια των πολεμοκάπηλων, που δε μπορούν να πείσουν κανέναν.

Και προκαλούν την αηδία όσων έχουν στοιχειώδη γνώση του τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Άραγε γιατί το twitter του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, τα Γραφεία Τύπου των Επιτελείων και του ΥΠΕΘΑ δεν απαντούν στην καταγγελία του ARMYNEWS.GR:

«Τα απίστευτα συνέβησαν προχθές το βράδυ κάπου στο νότιο Αιγαίο. Λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους θα αποφύγουμε να γράψουμε αλλά την ουσία θα την περιγραψουμε. Πλοίο το στόλου που έπαιζε το ρόλο του στόχου στην άσκηση Noble Dina 2014 την οποία κάνουμε μαζί με αμερικανούς και ισραηλινούς …έμεινε! Κι όταν λέμε έμεινε …έμεινε. Δεν πήγαινε ούτε μπρος ,ούτε πίσω! Πανικός!

Την ίδια ώρα η φρεγάτα Κουντουριώτης εκτελεούσε αποστολή διάσωσης μεταναστών. Μόνο που δεν πρόλαβε! Πήρε σήμα να σπεύσει με πρόσω ολοταχώς στην περιοχή που είχε μείνει το βοηθητικό πλοίο του στόλου! Όλα πήγαν καλά αν και έπρεπε να βρεθεί άλλο πολεμικό πλοίο για να παίξει το ρόλο του στόχου. Βρέθηκε κι αυτό αλλά το θέμα είναι ότι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κρίση αρχίζουν να βγαίνουν! Το πιο ωραίο όμως είναι ότι χθες το πρωί στην ενημέρωση του Α/ΓΕΕΘΑ κάποιοι προσπάθησαν να τον πείσουν οτι για όλα έφταιγε το…νοθευμένο πετρέλαιο που υποτίθεται ότι είχε το πλοίο! Όχι ότι το πίστεψε…».

Και γιατί αλήθεια μιλάνε με τόση ευκολία για νοθευμένα καύσιμα στςι Ένοπλες δυνάμεις;

Τα Επιτελεία δε διαβεβαιώνουν ότι τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται;

Η βλάβη του σκάφους με έτος ναυπήγησης το 1971, είναι τρανή απόδειξη των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, που αδιαφορεί για τις τραγικές ελλείψεις, τιμωρεί και αποστρατεύει όσα στελέχη θέτουν με αγωνία τα ζητήματα.

Όπως και τρανή απόδειξη της κατάστασης που βιώνει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η πρόσφατη αυτοκτονία στελέχους του Πολεμικού Ναυτικού, που έβαψε με το αίμα του το προσκλογικό, ψηφοθηρικό 500άρικο της κυβέρνησης, που επιδιώκει να εξαγορασεί αυτούς που έχει εξαθλιώσει, αυτούς που οδηγεί στην απόγνωση, αυτούς που αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσουν και μεγαλώσουν τα παιδιά τους Αξιοπρεπώς.

Είναι μια απόδειξη της αισχρής κυβερνητικής πολιτικής που ταίζει ληγμένα τρόφιμα τους φαντάρους, μας φορτώνει το κόστος της υποχρεωτικής θητείας, μας κόβει τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια-καταστάσεις επιβίβασης και μας βάζουν να χρηματοδοτούμε την κερδοφορία του Ιδιώτη επιχειρηματία στο ΚΨΜ, στο ΚΕΝ Θήβας.

Αυτός είναι ο αστικός κόσμος των Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου, του Κρανιδιώτη και του Γεωργιάδη.

Ως πότε;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!