tromaktiko: Τρόποι για να γεμίζεις τα φρύδια σου

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τρόποι για να γεμίζεις τα φρύδια σου



Τα μεγάλα και γεμάτα φρύδια είναι πολύ στη μόδα τον τελευταίο καιρό και όπως όλα δείχνουν θα εξακολουθήσουν να είναι για πολύ ακόμα.
Δες με ποιους τρόπους μπορείς να γεμίζεις τα φρύδια σου καθώς δεν υπάρχει μόνο ένας!

Μολύβι φρυδιών
Αυτός είναι ένας από τους πιο κοινούς τρόπους για να γεμίζεις τα φρύδια σου. Τα μολύβια φρυδιών κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις από ανοιχτό καστανό μέχρι και μαύρο και δημιουργούν ένα φυσικό και απαλό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε απαλές και μικρές κινήσεις για να γεμίσεις τα φρύδια σου και αφού το κάνεις πέρασέ τα με ένα βουρτσάκι για φρύδια έτσι ώστε να κάνεις πιο όμορφο το αποτέλεσμα.

Σκόνη για φρύδια (ή ματ σκιές ματιών)
Για ένα ακόμα πιο απαλό λουκ χρησιμοποίησε πούδρα για τα φρύδια ή μία ματ σκιά που είναι μία απόχρωση πιο ανοιχτή από αυτή των φρυδιών σου. Για να αποτρέψεις το τυχόν ξεθώριασμα του χρώματος βάλε από πάνω μία στρώση ζελέ για φρύδια ή μάσκαρα.

Ζελέ για φρύδια
Το ζελέ για τα φρύδια βοηθάει στο να μένει το χρώμα τους στη θέση του. Είναι ιδανικό για όσες από εσάς έχετε πολύ λεπτά φρύδια αλλά θέλετε να τα μεγαλώσετε.

Στυλό για φρύδια
Αυτός είναι ο λιγότερο γνωστός τρόπος για το γέμισμα των φρυδιών αλλά μπορεί να κάνει θαύματα αν τον χρησιμοποιήσεις σωστά. Μπορεί μερικές γυναίκες να φοβούνται να το χρησιμοποιήσουν, καθώς είναι σαν να βάφεις τα φρύδια σου με μαρκαδόρο, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο άσχημο όσο μπορεί να φαντάζεσαι.

Το καλό με τα στυλό είναι ότι κρατούν το χρώμα στη θέση του και δεν το αφήνουν να φύγει παρά μόνο με κάποιο ξεβαφτικό προϊόν.

Πειραματίσου και βρες τη μέθοδο που ταιριάζει περισσότερο σε σένα! Το βασικό είναι να δημιουργείς φυσικά και γεμάτα φρύδια. Από εκεί και πέρα ο τρόπος με τον οποίο θα το πετύχεις εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!