tromaktiko: Νέα τροπολογία ρυθμίζει τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Νέα τροπολογία ρυθμίζει τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής



Με την τροπολογία ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (ΟΜΜΑ) από την έναρξη της ισχύος του νόμου έως τις 31 Αυγούστου 2014 απαλλάσσεται από την υποχρέωση ...
προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ ή άλλους ασφαλιστικούς οργανισμού, για όλες τις πράξεις και ανταλλαγές, πλην της μεταβίβασης ακινήτου ιδιοκτησίας του.

Επιπλέον δεν επιτρέπεται σε βάρος του η διενέργεια πάσης φύσης συμψηφισμού που αφορά βεβαιωμένες χρηματικές απαιτήσεις του ελληνικού Δημοσίου ή των ασφαλιστικών οργανισμών.

Επίσης αναστέλλονται κατά του ΟΜΜΑ και κάθε άλλου συνυπόχρεου με αυτόν προσώπου, πάσης φύσεως πράξεις διοικητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης, καθώς και η λήψη οποιουδήποτε ασφαλιστικού η διασφαλιστικού μέτρου.

Τέλος δεν υπολογίζονται τόκοι και πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής για τα χρέη του ΟΜΜΑ από καταπτώσεις εγγυήσεων του ελληνικού Δημοσίου του Λογαριασμού «Κεφάλαιον Ασφαλίσεως Χρηματοδοτήσεων εκ Κεφαλαίων ή Εγγυήσει του ελληνικού Δημοσίου».

tvxs.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!