tromaktiko: Κινητικότητα για τους εκλογικούς σάκους - Ποιος υποψήφιος έχει "κατασκηνώσει" στο Δικαστικό Μέγαρο

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κινητικότητα για τους εκλογικούς σάκους - Ποιος υποψήφιος έχει "κατασκηνώσει" στο Δικαστικό Μέγαρο



Κινητικότητα επικρατεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την παράδοση των εκλογικών σάκων, προκειμένου αν...
προχωρήσουν οι διαδικασίες ελέγχου και ανακήρυξης των νικηφόρων συνδυασμών. Ακόμη εκκρεμεί η παράδοση 70 σάκων, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί, ωστόσο υπάρχει κίνηση από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα, ωστόσο, για το δήμο Γόρτυνας όπου η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ορίζεται στις 37 ψήφους. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σχοιναράκης συγκέντρωσε 6.065, ενώ ο Μιχάλης Δαριβιανάκης 6.028 ψήφους.

Ο δήμαρχος που φαίνεται πως ανανεώνει - αν και οριακά - τη θητεία του, Νίκος Σχοιναράκης, έχει "κατασκηνώσει" στο Δικαστικό Μέγαρο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιους εκλογικούς σάκους της περιοχής "συνόδευσαν" ως το Δικαστικό Μέγαρο, αυτοκίνητα της ομάδας Σχοιναράκη. Ωστόσο το γεγονός ότι κάποιοι σάκοι από τη Γόρτυνα δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προκάλεσε την αντίδραση του κ.Σχοιναράκη, που διαμαρτυρήθηκε στην Έφορο των εκλογών.

Αύριο, ως τα μεσάνυχτα, θα γίνει η ανάρτηση όλων των αποτελεσμάτων, ενώ από τη στιγμή της ανάρτησης, οι ενδιαφερόμενοι έχουν 5 ημέρες περιθώριο για τον έλεγχο των ψηφοδελτίων από όποιον ενδιαφέρεται. Θα ακολουθήσουν, στις 2 ή 3 Ιουνίου, η ανακήρυξη του περιφερειάρχη, των δημάρχων, των νέων δημοτικών και τοπικών συμβουλίων αλλά και των επιλαχόντων.

Ήδη πάντως τα συνεργεία στα Δικαστήρια έχουν πιάσει δουλειά για τον έλεγχο των βιβλίων για τις δημοτικές, τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές.

Δηλώσεις Νίκου Σχοιναράκη, δήμαρχου Γόρτυνας from cretalive on Vimeo.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!