tromaktiko: Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Χατζηνικολάου: Δεν δημοσιεύω καμιά δημοσκόπηση μέχρι τις εκλογές. Είναι όλες μαϊμού!



Το βράδυ των εκλογών θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές αφού θα αποκαλυφθεί σε όλο το μεγαλείο της η παραπλάνηση των εταιρειών και των ΜΜΕ με τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που μας παρουσιάζουν όλους τους τελευταίους μήνες.
Στο ίδιο ύφος και ο Νίκος Χατζηνικολάου όπου ανακοίνωσε χθες μέσω twitter:

"Η Realnews,ο Real FM,το Real.gr και το enikos.gr δεν θα μεταδώσουν, ούτε θα αναμεταδώσουν μέχρι τις ευρωεκλογές καμία δημοσκόπηση".

Σήμερα μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής δικαιολόγησε την απόφασή του, τονίζοντας αρχικά πως η πολιτική απόφαση για δημοσιοποίηση των μαϊμού δημοσκοπήσεων μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αντιδεοντολογική αναφορικά με τον ψυχολογική πίεση που ασκείται στο εκλογικό σώμα.

Παράλληλα, επισήμανε πως όλοι οι δημοσκόποι ομολογούν ότι απεικονίζουν ένα θολό τοπίο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο πως 1 στους 2 ερωτώμενους αρνείται να λάβει μέρος στις έρευνες, μη θέλοντας να απαντήσει για το ποιον θα ψηφίσει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέληξε πως οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο, με τόσο μεγάλο ποσοστό αδιευκρίνιστης ψήφου, είναι εντελώς αντιεπιστημονικές και αποσκοπούν στην παραπλάνηση του κοινού και μόνο.

Σωστός ο Χατζηνικολάου. Μένει μόνο να δούμε τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια όπου μαζί με τους διευθύνωντες συμβούλους των εταιρειών δημοσκοπήσεων το τι δικαιολογίες θα μας λένε το βράδυ των εκλογών!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!