tromaktiko: Συμπλοκή Αστυνομικών με Ρομά στη Ν. Χαλκιδόνα - Τραυματίστηκαν άντρες της Ομάδας Δίας

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Συμπλοκή Αστυνομικών με Ρομά στη Ν. Χαλκιδόνα - Τραυματίστηκαν άντρες της Ομάδας Δίας



"Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας εύχεται περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης/Ομάδα Δίας, οι οποίοι... χθές το απόγευμα συνεπλάκησαν σε σοβαρό επεισόδιο με δράστες, άτομα της γνωστής πια φυλής των Ρομά, στον καταυλισμό τους στη Νέα Χαλκιδόνα Θεσσαλονίκης." αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας και συνεχίζει:

" Όλα ξεκίνησαν όταν το ύποπτο όχημα που ακολουθούσαν οι συνάδελφοι, δε σταμάτησε στα επαναλαμβανόμενα σήματά τους για έλεγχο, αντιθέτως επιτάχυνε για να τον αποφύγει και κατέληξε στον καταυλισμό των Ρομά της Ν. Χαλκιδόνας. Εκεί είχαν ήδη ειδοποιηθεί ομόφυλοί τους, οι οποίοι περίμεναν και επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ μόλις κατεύθασαν. 

Από τη σώμα με σώμα συμπλοκή που ακολούθησε, οι Αστυνομικοί εκτέθηκαν σε μεγάλο κίνδυνο, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν πολλούς ταυτοχρόνως δράστες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις από αυτούς. Μόλις έφτασαν οι πρώτες Αστυνομικές ενισχύσεις ξεκίνησαν οι προσαγωγές υπόπτων δραστών."
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!