tromaktiko: Ο Τσάρλι Τσάπλιν του Ηρακλείου που διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους ήταν καταζητούμενος

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Τσάρλι Τσάπλιν του Ηρακλείου που διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους ήταν καταζητούμενος



Ήταν ένας από τους ανθρώπους που έδινε μια ξεχωριστή... πινελιά στο κέντρο του Ηρακλείου, κάνοντας με τη μίμηση του να γελούν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι... δεν ήξεραν ότι πίσω από το μέικ- απ κρυβόταν ένας... εγκληματίας!

Ο μίμος που έκανε αισθητή την παρουσία του στην πλατεία Λιονταριών, εδώ και λίγες μέρες δεν βρίσκεται στο πόστο του, καθώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς της πόλης.

Στη διάρκεια ελέγχου που έγινε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο της πόλης, οι αστυνομικοί θέλησαν να δουν ποιος κρύβεται πίσω από το "αλά Τσάρλυ Τσάπλιν" ντύσιμο.

Αυτό που διαπίστωσαν ξεπέρασε κάθε φαντασία, καθώς ο μίμος, δεν ήταν ένας απλώς ένας αλλοδαπός που είχε έρθει παράνομα στη χώρα μας, αλλά ένας καταζητούμενος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές έντλαμα σύλληψης.

Επρόκειτο για έναν Ρουμάνο που σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαβιούσε το τελευταίο διάστημα στο πάρκινγκ του Δήμου, κάτω από τα ενετικά τείχη στη λεωφόρο Ικάρου.

Ένας αλλοδαπός, ο οποίος δεν είναι ούτε ο μοναδικός που κάνει μιμήσεις, ούτε ο μόνος που μένει στο συγκεκριμένο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές και άλλοι αλλοδαποί που έκαναν μιμήσεις και ντύνονταν περιέργα, κυκλοφορώντας στο Ηρακλειο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!