tromaktiko: "Περίεργη" πυρκαγιά στο δάσος του νοσοκομείου Παπαδημητρίου, μετά από έκρηξη, σύμφωνα με τον Δήμο Πεντέλης

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Περίεργη" πυρκαγιά στο δάσος του νοσοκομείου Παπαδημητρίου, μετά από έκρηξη, σύμφωνα με τον Δήμο Πεντέλης



"«Περίεργο» έκτακτο περιστατικό πυρκαγιάς συνέβει στις 13:40 σήμερα Τρίτη 20/5/14 στο δάσος του νοσοκομείου Παπαδημητρίου σε... επαφή με τον οικιστικό ιστό της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, όταν μετά από έκρηξη, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, εξεράγη πυρκαγιά.

Άμεση ήταν η επέμβαση των Εθελοντών του Δήμου Πεντέλης και της πυροσβεστικής καθώς και του Σ.Π.Α.Π., οι οποίοι με την παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και τον έλεγχό του, κατέσβεσαν την πυρκαγιά στα πρώτα λεπτά.

Ο τρόπος και ο χώρος έκρηξης μας προβληματίζει και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα." αναφέρει με ανακοίνωση του ο Δήμος Πεντέλης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!